美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日用
1)紅水
2-3) SKII清潔爽膚水
4)美肌蝸牛mask

以我所揾到ge資料..N1000 step4係唔同n8100咖啵 .N1000 step4係冷凍效果而N8100係導入..((有錯請指點..我都係因為買佐部機..所以先咁勤力揾資料
有健康ge身體,努力工作!

大宅

hi_ammonia 發表於 12-6-11 13:44
係呀, 我就係買左N1000, 但係前三個STEP應該都係一樣, 只係最尾唔同, 所以就想問下各JM用咩囉~

我自己就 ...
以我o係某討論區睇到ge就係..N1000 STEP4冇n8100 ge導入效果..佢只係有冷凍..所以有D JM話唔會用MASK用o係n1000 step4度嘍

大宅

hi_ammonia 發表於 12-6-11 13:45
我見LEE個BLOGGER用完之後D皮膚真係好到呢........

http://www.theztyle.com/home.php?mod=space&u ...
呢個我尋日都有睇過..但係o個女仔本身D皮膚以經係超好.所以我睇唔出有咩效果

大宅

hi_ammonia 發表於 12-6-11 13:44
係呀, 我就係買左N1000, 但係前三個STEP應該都係一樣, 只係最尾唔同, 所以就想問下各JM用咩囉~

我自己就 ...
仲有..我聽講生命水有酒精成份咖..凡有酒精成份ge 化妝水都唔可以用作導出或導入

大宅

hi_ammonia 發表於 12-6-11 14:04
下.....係咩?! 我都係睇其他JM講過話用生命水重以為可以TIM
係呀..我尋日揾o個個討論區..關于N8100呢個PO文就有成60幾頁..啱啱先睇完60幾頁.E家有D暈暈o地

佢ge回復就有話生命水唔OK..同神仙水都唔得..我原本仲諗住用神仙水做step2-3添..屋企冇用開ge化妝水..一陣又要落街敗家la

買佐呢部機..做佐成晚功課..讀書o個時都冇咁俾心機

首頁

尾頁

跳至