嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 請問森永幾時係西田減價?

hi,

不過黃埔jusco森永細仔賣晒la, 我問過要下個月中才有貨, 到時都沒有折扣了及又未知可否給予客戶用$166特惠價預訂,所以最好先致電問下才去買, 不然就白行一趟了!!

大宅

babybubu 寫道:
hi,

不過黃埔jusco森永細仔賣晒la, 我問過要下個月中才有貨, 到時都沒有折扣了及又未知可否給予客戶用$166特惠價預訂,所以最好先致電問下才去買, 不然就白行一趟了!!

唔係喎, 我昨日下午2時多買左兩罐(黃埔jusco). 仲有好多貨放響到

複式洋房

hi etbaby,

我係昨晚7時幾去買架, 個時只淨番6罐, 後期佢係倉check到仲有2箱, 我先買到2箱咋, 如果唔係真係白行, 而且係個sales同我講架, 話冇晒貨la!!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

hay, I note yesterday that there is bulk purchase organized by bk bor......see this link :

森永

My friend's son drink 森永 and she told me that it is cheaper than she bought from Jusco BB Expo bor....$1872/$1184 for 8 cans wor.....

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

複式洋房

hi fungwongphie,

森永(細仔及大仔) 係 jusco bb expo 都係$166/can=$1328/8罐 , 所以係森永(細仔)才抵買!!

大宅

babybubu 寫道:
hi etbaby,

我係昨晚7時幾去買架, 個時只淨番6罐, 後期佢係倉check到仲有2箱, 我先買到2箱咋, 如果唔係真係白行, 而且係個sales同我講架, 話冇晒貨la!!

嘩, 甘我真係好彩啦. 因為之前去大埔jusco都冇得買. 如果我今日先去黃埔jusco一定白行一趟

首頁

尾頁

跳至