跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 河馬好似就執笠....

太古城個間貴d, 所有貨品4折,買3件再9折.
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

大宅

其實間間都係做緊"所有貨品4折,買3件再9折"
不過佢門口棟左個好大

複式洋房

我記得德褔個間係全線3折,買3件再9折, is it true?
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

大宅

德福未去過, 如果係真, 等我今或聽晚同亞囡去買多幾先.
siubobotam 寫道:
我記得德褔個間係全線3折,買3件再9折, is it true?

大宅

siubobotam 寫道:

係呀...不過底衫褲個d唔算...
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

等我星期六去tst個間買, tst做到2月11日呀, 之後就全線close喇... :-(
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

好媽媽勳章

唔係喎...我今日去德福0個間, 佢寫3折起, 其實9成9都係4折, 我都入定bb2歲0既衫仔呀

大宅

candy,
今日去左 tst, bb女衫已經無乜款揀了, 仲有好多都無晒 2 歲碼. :-(
囝囝嘅我就唔知, 因為無睇到 , 或者你都可以過去 look look 嘅!

首頁

尾頁

跳至