跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 河馬好似就執笠....

其實佢地好多分店都已經 close 左, 今日行旺角, 諗住上新世紀 look, 點知搵晒成個五樓都無, 原來已經執左. :-(

大宅

黃埔, 愉景新城, 海運, 新都會, 德福, 其他就唔知...

大宅

no 呀, 不過呢排成日同姑仔出街, 佢話河馬仔 d 囝囝衫幾好, 次次行過都話要入去睇, 又話佢地大減價真係好鬼平, 咁咪買左幾件畀亞囡囉, 不過我買果幾件都係 over 18 mth, 因為亞囡而家實在太多衫仔, 根本多到著唔切, 所以見到靚都買定出年著 , 我都覺得佢地咁快執笠好可惜, 第時幫亞囡買衫又少個 choice

大宅

其實間間都係做緊"所有貨品4折,買3件再9折"
不過佢門口棟左個好大

大宅

德福未去過, 如果係真, 等我今或聽晚同亞囡去買多幾先.
siubobotam 寫道:
我記得德褔個間係全線3折,買3件再9折, is it true?

大宅

candy,
今日去左 tst, bb女衫已經無乜款揀了, 仲有好多都無晒 2 歲碼. :-(
囝囝嘅我就唔知, 因為無睇到 , 或者你都可以過去 look look 嘅!

首頁

尾頁

跳至