自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

琥珀宮

引用:我都次過幾次但吾到+十五分鐘頂吾順吐左最

原帖由 yellowmama 於 12-06-12 發表
我都次過幾次
但吾到
十五分鐘
我未試過但齋聽個friend講都覺得好嘔,但佢講到咁好我都會試下,唸住試咗頂唔順就攞支油去煮餸都唔係好side !

男爵府

C6用呢隻cold pressed sesame oil冷壓芝麻油,1個月左右,白頭髮明顯少左,本身有幾撮全白色,而家果撮位出番新既黑頭髮,睇落去冇白得咁緊要。
牙肉緊左、牙齦位轉粉紅色,唇邊位之前比較紫紫黑黑群邊,而家係粉紅色。

細BB  自從我仔讀咗小學我D白髮多咗  發表於 12-6-20 17:41
Yanyanlai  cold pressed sesame oil系邊逗買?  發表於 12-6-14 12:07

琥珀宮

引用:C6用呢隻cold+pressed+sesame+oil冷壓芝麻

原帖由 kit7266 於 12-06-12 發表
C6用呢隻cold pressed sesame oil冷壓芝麻油,1個月左右,白頭髮明顯少左,本身有幾撮全白色,而家果撮位出 ...
我個friend 都係咁,我同個女同事傾開,我話試咗如果有效(我d白髮出得好快),就叫佢都試下,點知佢等唔切叫我買開支油都幫佢買埋要即刻試!

琥珀宮

引用:C6用呢隻cold+pressed+sesame+oil冷壓芝麻

原帖由 kit7266 於 12-06-12 發表
C6用呢隻cold pressed sesame oil冷壓芝麻油,1個月左右,白頭髮明顯少左,本身有幾撮全白色,而家果撮位出 ...
想問你老公係用黑定白既芝麻油?

男爵府

一路都有追嚴浩養生方法,但一直無試,怕三分鐘熱度.....副刊近期講緊醫牛皮癬&癌症

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

kit7266 發表於 12-6-12 19:35
牙肉緊左、牙齦位轉粉紅色,唇邊位之前比較紫紫黑黑群邊,而家係粉紅色。

我情況就係咁但我只係用惠康既首x牌SUNFLOWER OIL .(2x蚊)

Rita  我都係用呢隻油.  發表於 12-6-12 22:32

男爵府

牌子係FLORA,個樽冇寫黑定白,剩係寫ORGANIC SESAME SEEDS,我知台灣有隻有分黑、白芝麻油,最後都係覺得外國貨可靠D。

回覆 木土土 的帖子.

大宅

回覆:油拔心得

但係organic唔代表係冷壓喎。

kit7266  COLD PRESSED & UNREFINED SESAME OIL = 冷壓芝麻油  發表於 12-6-12 21:11

大宅

陪月勳章

D無知婦嬬唔知人講緊乜喺度亂咁落comment,樓主你由佢哋啦。我自己用過organic sun flower oil and cold pressed sesame oil, 好似sun flower 好D, so far D牙白咗,面色好咗。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我之前同我朋友討論油拔法,好多人都話有效。嚴浩文章舉的例子好多都5x之後,果時身體毛病可能已出現,所以反應會較大,二十零三十歳問題不大亦不會有大多,應不會有太多即時效果見到,不過養生之道,應該要冇事冇龫時就開始,持之以恆。

子爵府

Btw, 我用呢隻,750ml$12x好以。

別墅

回覆:YURICKY 的帖子

邊度有得賣d油?我都想試下!

男爵府

陪月勳章

我上年做左3個月,皮膚白左,牙白左,同而家20w,唔知關唔關事

SkyTracy  咩20W?有左??  發表於 12-6-14 12:02
禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

公爵府

isa_ty 發表於 12-6-12 21:08
Btw, 我用呢隻,750ml$12x好以。
你用呢隻(我係 Great 見過) 可否令白髮變黑?

子爵府

引用:我上年做左3個月,皮膚白左,牙白左,同而

原帖由 emiliarabbit 於 12-06-12 發表
我上年做左3個月,皮膚白左,牙白左,同而家20w,唔知關唔關事
20w?我難受孕,吾知我work吾work呢

子爵府

引用:Quote:isa_ty+發表於+12-6-12+21:08+Btw,+

原帖由 jellomama 於 12-06-12 發表
你用呢隻(我係 Great 見過) 可否令白髮變黑?
Yes, 我在great買,我冇白髮,吾知得吾得呀。

男爵府

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+emiliarabbit+於+12-06-12+發

原帖由 isa_ty 於 12-06-12 發表
20w?我難受孕,吾知我work吾work呢
當然好多因素影響的,不過一試無妨,最緊要relax!

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:邊度有得賣d油?我都想試下! +

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:樓主今日3點才註冊...+第一個POST就出呢個.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

charlotte413 發表於 12-6-12 22:47
油拔法係一個作者教既天然療法,用既野超市都買到,無咩好sell.

首頁
34567...10

尾頁

跳至