自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

當代書院...好好笑...你會比你d仔女去讀嗎?

http://www.tcirc.com.hk/mov/20060116_tvc.htm

大宅

Re: 當代書院...好好笑...你會比你d仔女去讀嗎?

Any problem????

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

??
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我剩係知係巴士度見到佢地著晒古裝好鬼恐佈.[img align=left]http://my.so-net.net.tw/waternene/D/10/D10-029.gif[/img]

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

咁恐佈 ?

FA8866 寫道:
我剩係知係巴士度見到佢地著晒古裝好鬼恐佈.[img align=left]http://my.so-net.net.tw/waternene/D/10/D10-029.gif[/img]
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

珍珠宮

睇唔到喎

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢講嘢好快呀.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

係呀.... 好鬼好笑架..... 前幾年都很似 d 殺手咁, 上年就好似打功夫, 今年就古裝, 下年唔知係咩呢??? 今年一見到就比佢笑死......

Smiile 寫道:
咁恐佈 ?

[quote]
FA8866 寫道:
[/quote]

大宅

I think they are more like actor rather than a teacher...
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個SO CALL MISS講野咁快O既? 教急口令?

男爵府

睇過喇, 覺得佢地似賣武多過賣廣告.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

別墅

洗唔洗呀古裝???好無聊兼白痴..........

大宅

catjeffcat 寫道:
係呀.... 好鬼好笑架..... 前幾年都很似 d 殺手咁, 上年就好似打功夫, 今年就古裝, 下年唔知係咩呢??? 今年一見到就比佢笑死......

[quote]
Smiile 寫道:
咁恐佈 ?

[quote]
FA8866 寫道:
[/quote] [/quote]

係呀,係呀!!早幾日喺巴士睇過,笑到我反哂肚呀!!真係覺得喱間嘢低低哋ga!! :tongue:

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

Queenie_0012 寫道:
個SO CALL MISS講野咁快O既? 教急口令?
段片冇乜野丫,
至於個MISS講野咁快,
皆因廣告每一秒都係$$$$

民房

佢地好企業禁~ :-|

禁止訪問

伯爵府

教書點解唔可以正經d呢 ?-(
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

以前到依家響road show都有睇佢地賣o既廣告,一年比一年攪鬼攪笑,好似今年咁,早排我第一次睇到,響巴士上都忍唔住笑鬼左出黎~

小白兔 寫道:
[quote]
catjeffcat 寫道:

[quote]
Smiile 寫道:
咁恐佈 ?

[quote]
FA8866 寫道:
[/quote] [/quote]

係呀,係呀!!早幾日喺巴士睇過,笑到我反哂肚呀!!真係覺得喱間嘢低低哋ga!! :tongue: [/quote]

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

首頁

尾頁

跳至