跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 寶貝智多星--BB教育成長篇

教BB真係要好多時間, 心機同精力~ 有時見到你地可以教到BB做到咁多野都好佩服, 我其實而家一放工都衝番屋企陪炫炫玩架喇, 不過因為我返shift, 經常性要半夜3,4 點起身返工, 所以返到屋企都好累, 炫炫又鍾意週圍行黎行去攪野..有時跟住佢玩都幾累...顧得教佢行又顧唔到教佢認d物件
佢而家識講媽媽, 爸爸, BB
知道咩野叫沖涼, 奶奶, 去街街同ng ng
識拜拜同拍手
呢排可以拖住佢咁係屋企行黎行去(當然唔太穩)
見到佢突然識多一樣野其實係好有滿足感, 辛苦d都抵架~

我而家擔心既係平時湊佢既係賓賓, 阿賓賓唔識中文, 平時同佢講d唔正既英文....我都唔知點算...
我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

別墅

我呢排都有同炫炫玩過閃咕, 不過佢會坐定定專心望住我既時間唔多, 好難先可以一日同佢閃3次...佢呢排興玩行路...週圍攪..

cherie
好似係要1路+ d卡架, 第1日閃5張, 第2日再+5張, 第3日+ 5 張, 跟住呢15張就keep住玩到第7日, + 5 張新既, 換走第1日個5張....我既理解係咁...唔知岩唔岩...因為我都係岩岩玩...

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

別墅

yorkboy~

我都想要呀, 麻煩你丫~~~

[email protected]~~~

10萬個thanks~~~

首頁

尾頁

跳至