跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 寶貝智多星--BB教育成長篇

嘩你地好叻呀, 我個仔凱暘就無鬼用啦, 教佢野就只係識對住你笑, 之前教佢"請請"教左好耐都唔識, 教佢byebye又係教好耐都唔識, 教到我都放棄啦, 淨係識拍手, 同埋用隻手"扼"敲落d野度, 敲到有聲就開心, 我無教佢放玩具落口, 佢又識喎, 真氣死我啦。

別墅

Cherie&MoMo, 芷殷媽,

講到99教仔o個套就真勞氣, 我唔做野, 自己湊都係咁原因, 仲諗住可以好d, 但有時我有事出街叫佢黎睇住吓啦, 點知怒火沖霄, 99又鐘意抱佢, 抱佢都唔緊要(唔通做女麻女麻抱吓個孫都唔比咩)點知居然抱住佢係度睇馬經, 隻臭豬又鐘意乜都攞黎放落口, d報紙污物黎架有油墨架, 唉, 真救命, 一支奶又食成個鍾, 食唔晒半個鍾又坐熱比返佢食, 食完個奶樽又唔再煲過就比水佢飲, 仲要話佢隔離屋o個個都係咁, 你地話啦我死未, 又要話我咁湊咁湊又要話咁教咁教, 個仔係我架, 唉, 救命!

別墅

芷殷,

我都係bb一坐落個痰罐度就喊到成幢樓都閂門, 都唔知幾唔好意思, 講起坐痰罐, 你又會點教佢呀, 此終佢要介片的一日, 你會幾時開始呀, 我之前夏天都有除左佢條片抱佢係厠所"小小"或"大大", 但都唔成功, 到左冬天, 天氣凍, 我就無咁做啦, 我會再等今個夏天多d訓練佢, 希望成功啦。

我剛開左隻迪士尼比佢睇, 佢睇到眼定定, 不過我都唔係成日開, 久不久開吓啦。

別墅

yorkboy,

我都好想要呀, 可唔可以send個file俾我呀!

e-mail:[email protected]

Thanks! Thanks! Thanks! Thanks! Thanks! Thanks!

首頁

尾頁

跳至