懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 對曾祥風醫生,有乜評語?

有冇人可以pm曾祥風醫生地址及電話比我
睇一次(包括照4D)要幾多錢

洋房

我上一次懷孕失敗, bb沒有心跳, 係曾e生幫我做刮宮手術, 做得非常好, 好乾淨, 第二日已經冇乜血, 今次我再懷孕, 我都睇返曾e生, 因為我覺得佢好專業, 我對佢有信心!!

洋房

栢嘉醫務中心
尖沙咀白加士街2-8號
栢嘉商業中心2字樓
tel: 23771228

LoloJuly 寫道:
有冇人可以pm曾祥風醫生地址及電話比我
睇一次(包括照4D)要幾多錢

侯爵府

我小b由曾醫生開刀出世, 手勢真係好好, 第一日少少痛, 之後dd痛都無.

複式洋房

我上個月都係曾醫生度照過4D..
佢會驗埋小便,,磅重,量血壓..
THEN 照4D會有5-6張A4咁大既相,,
AND 2張 4R 相...包埋葉酸,鈣片,,維他命等...總共$800
曾醫生都照得幾細心,,好有心機..

大宅

我囝囝(2006年7月)都係曾醫生接生ga!
佢份人好nice,我話怕痛想做無痛分娩,曾醫生話無痛分娩=開刀的價錢,但我話我唔想開刀,咁我問佢可唔可以入院催生,佢話無問題,就係咁我第二日已經入e院生亞囝。
不過,佢黎巡房的時間就比較晏(連d姑娘都係講),佢成十一點幾先至巡房,其他的醫生都八點幾就巡房
[url=http://lilypie.com][/url

複式洋房

我都係揾曾医生接生,June2006喺仁安順產嘅....
佢好好,亦好專業,我又係上胎順產痛到飛起,第二胎本來想開刀,但曾医生同講第一胎都順產第二胎應該好易生,bb又唔係特別大size.佢話開刀始終都係一個傷口,復原冇順o甘快...
雖然我都book咗期開刀,但最後都係順產,佢仲叫我就住呵,
所以我個傷口好細....真係好感激佢,產程好順利...

民房

好好呀!Nice 又Gentle .

大宅

原帖由 mandy1000 於 06-9-12 16:57 發表
栢嘉醫務中心
尖沙咀白加士街2-8號
栢嘉商業中心2字樓
tel: 23771228

我剛剛10月係政府生的﹗都係睇曾醫生做產檢,幾好﹗我生下一胎都會揾佢﹗
佢係要等得耐D,不過佢D姑娘會話你知有幾多個係你前面,你可以預番D時間。

仲有...佢09年7月搬咗喇﹗而家佢自己一個人一個診所,地方好好多﹗又唔需要出面去洗手間﹗
新的地址如下...
柯士甸道83號柯士甸廣場701室
電話︰2377 2732

大宅

佢都幾細心, 同埋有問有答, 解釋都幾詳細, 唔會好似好趕時間咁。我之前想買胎心機聽BB心跳, 問佢好唔好, 佢都幾詳細解釋話買來冇乜用。

有朋友話有D醫生照4D唔夠5分鐘就照完, 但曾醫生就幫佢照左10分鐘, 都幾詳細。不過睇佢就等得耐囉。

我睇佢係老公同事介紹, 佢第一個B係睇曾醫生, 之後第二個小產都係搵曾醫生做手術, 覺得幾好。果度D姑娘都ok.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至