2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題

大宅

回覆:決定左係健康院定私家打針未?

我本身QE生,所以都係健康院打!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆:kathyuen 的帖子

健康院

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:我本身QE生,所以都係健康院打! +

原帖由 Yuenmuic 於 12-06-29 發表
我本身QE生,所以都係健康院打!

大宅

健康院

知唔知除左水痘針要出去打 仲有咩針要出去打

大宅

決定左係健康院定私家打針未?

我打算除咗13價,其他都出去c+打,因為打小幾針。

別墅

miffybb2002hk 的帖子

你去邊度打?幾多錢呀?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我只回醫院打13價肺錬針, 其他去私家打~
[img][/img][img align=left

別墅

想去私家打六合一,因為打少幾針,而且可能包埋輪狀病毒,政府無輪狀打!
不過大家知唔知私家六合一幾錢?

大宅

我都會去私家打6合1, 但total 要打3針....每針$680

民房

引用:想去私家打六合一,因為打少幾針,而且可能

原帖由 lamonni 於 12-06-30 發表
想去私家打六合一,因為打少幾針,而且可能包埋輪狀病毒,政府無輪狀打!
不過大家知唔知私家六合一幾錢?

...
輪狀病毒疫苗係口服的

大宅

我今日打去兒科e生問打針D野,點知佢話唔贊成打6合1,話應該打5合1,因為肝炎針最好分開打。你地有無聽過呀?

男爵府

私家打少邊支針?寪什麼可以少呢?謝謝

公爵府

畀面勳章

book左私家打,会join pkg!

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

別墅

我都係除左13價返健康院打之外, 其他都係私家打

複式洋房

今日去左健康院見醫生,見到DBB打針喊到七彩,都係決定去私家 join package! 私家D護士好似輕手D

男爵府

引用:book左私家打,会join+pkg! +

原帖由 siutreasure 於 12-07-04 發表
book左私家打,会join pkg!
Which dr ? Thanks

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 siutreasure 於 12-07-04 發

原帖由 Bit2011 於 12-07-04 發表
Which dr ? Thanks
仁安醫院呀!

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

複式洋房

回覆:siutreasure 的帖子

個package 幾多錢,可否PM資料比我?

首頁

尾頁

跳至