自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

herbalcandy 發表於 12-7-8 19:42
你講完佢係醫生太之後...我就去爬下文......佢響另一個POST話個朋友曬命, 點知比阿"朋友"出黎踢爆~ 醜醜:i ...

睇完,好驚嚇

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 12-7-9 13:03
睇完,好驚嚇

係呢~~~~ 知厲害未?! 我好佩服佢個網路朋友, 仲可以由佢扮自己咁多年, 如果係我, 我一定斷絕往來, 乜野都唔會比佢知, 雖然好似無乜大不了, 但硬係感覺人生安全有d威脅囉~

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

herbalcandy 發表於 12-7-9 11:17
耶~~~ 你好衰架~ 提埋d咁尷尬問題~ 又要同你溫功課喇~~~

佢個醫生要on call 36小時架嘛~ 佢又話返shift~ ...

..你係好學生~~~
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

herbalcandy 發表於 12-7-9 11:49
我真係識一個人, 佢由讀完書出黎聚會都話自己有男友, 個男友係做消防, 每次gathering我地都會例牌問問"你 ...

蘇呀MAY成~~~~~~~~~~啊!!!

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

herbalcandy 發表於 12-7-9 11:55
你唔覺佢每次都係問得好清楚一樣野, 之前/之後就會開一d 相關既post既咩…好似呢個post出完, 之後就話同醫 ...

你真係溫書溫得好深入喎~~

象牙宮

2024年龍年勳章

herbalcandy 發表於 12-7-9 13:33
係呢~~~~ 知厲害未?! 我好佩服佢個網路朋友, 仲可以由佢扮自己咁多年, 如果係我, 我一定斷絕往來, 乜野都 ...

我更佩服佢個網路朋友, 完全唔介意有個影子周圍跟

網絡世界如此大, 大家都揾到大家

so a may sing

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

180 發表於 12-7-9 13:41
你真係溫書溫得好深入喎~~

我尋日真係將呢套小說好仔細咁睇架~~ 唔知幾時出下一期~ 好期待~~~~

180    發表於 12-7-9 14:48

男爵府

畀面勳章

回覆:帶飯返工其實都幾慳錢

聽完你地講之後,我都去爬左陣文。
我發現樓主出的Post多數是一D假設性的提問/調查,成日問D無意思的問題要人答!(例如:你幾多磅?/你多唔多請病假?/你恨唔恨生龍B?/有無人C6無咩頭髮?)呢D問題問黎有咩意思啫?答了你又如何?
我覺得樓主是個好空虛寂寞,成日問D無謂問題引人注意、想人同佢傾計

琥珀宮

mmmio 發表於 12-7-9 16:07
聽完你地講之後,我都去爬左陣文。
我發現樓主出的Post多數是一D假設性的提問/調查,成日問D無意思的問題 ...

大宅

180 發表於 12-7-9 01:07
既然一個係醫生, 一個係護士, 但點解對人體既性知識仲小過個小學生咁既....

http:// ...
佢deleted灑條link.

首頁

尾頁

跳至