婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

陰道有粒嘢

陰道有粒嘢, 唔知係咪發炎呢 ?
有無媽咪可介紹 D 藥膏呀

大宅

Re: 陰道有粒嘢

你形容嚟聽吓....生係邊個位置...陰唇...陰道裹...似唔似暗蒼之類...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我生完4個月喇,上個月都發現有粒野o係下面...唔係o係入面架...唔...唔知講...陰唇既表面台唔岩...大約係咁既位置啦~
~而且都生得o係幾後面架~
摸落好似暗瘡咁,都痛痛地架~
但應該就唔係傷口d肉芽~
因為我傷口o係左邊,粒野o係右邊架~
有時過幾日就會平左,但之後又會突番出黎~
有時著住牛仔褲會整到,好鬼痛架~ :-(

複式洋房

應該係陰唇位置, 但都幾入吓, 去完小便, 抹落去都痛, 好似粒暗倉咁, 自己又好鬼怕去睇 E 生, 有無媽咪可幫忙, 有類似經驗 :-|

該用戶已被刪除

民房

貴花田絲咪:
我幾個月前都發現近陰唇位有二粒類似肉粒的物體,而叧一邊就有一粒類似暗暗倉。而這粒倉小小痕和痛,我開頭好驚,即刻去睇婦科,醫生話係油脂粒,即好似臉上嗰啲,醫生話唔使食藥亦冇比藥膏我,佢仲話li d 唔會自己消失,如果想佢冇咗就一定要割,不過醫生話冇必要!點知過一個月,嗰二粒肉粒消失咗,再過二個星期個粒暗倉都冇埋,個粒暗倉曾經穿過,因為痕,不過我一向都有用女性潔液習慣,唔知是否這原因,不過最安全你都去睇醫生好!

大宅

我都係呀,我大約有3粒左右,我又係生完先有咋…
不過我唔敢去睇醫生,因為有0的怕羞…嘻…
係呀,我睇你仔仔0的相,你仔仔識自己企啦?我仔仔都未識自己企呀,我仔仔細你仔仔1日咋…
kawai928 寫道:
我生完4個月喇,上個月都發現有粒野o係下面...唔係o係入面架...唔...唔知講...陰唇既表面台唔岩...大約係咁既位置啦~
~而且都生得o係幾後面架~
摸落好似暗瘡咁,都痛痛地架~
但應該就唔係傷口d肉芽~
因為我傷口o係左邊,粒野o係右邊架~
有時過幾日就會平左,但之後又會突番出黎~
有時著住牛仔褲會整到,好鬼痛架~ :-(

我叫家灝﹗出世2.76kg﹗

別墅

我都係生完就生左粒野, 嘩好驚, 以為剛生完仔就有絶証, 醫生話係淋巴, 乜都唔駛做, 但佢都比左d抗生素我, 咁就會快d謝, 之後都有生, 但再無睇醫生

大宅

畀面勳章

貴花田媽咪 :上次我都有post 出0黎話我朋友又係生0左粒
0野0係陰唇度,佢睇醫生,醫生話佢係果d椰菜花,我仲話我朋友唔知係咪比黃綠醫生呃,後來佢聽個醫生講,日日返疹所搽藥膏,後來粒0野細粒0左,而家無事,我覺得果d應該係咸粒,如果係果d病,一粒粒果d 0野會流血,不如你去睇下醫生,怕咩呀?生bb都係咁啦,睇下安全d,你生完亞b幾耐呀,如果幾個月,可能係埋口d線口位,睇下好d 喎????

首頁

尾頁

跳至