嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

濕疹會唔會剩係出o係頸果度架咋?????

我個女3個月大,呢幾日佢條頸(d 摺位)紅哂,仲有粒粒添,但個臉上冇,但頭仔都冇,咁會唔會係濕疹呢?駛唔駛睇e生????

男爵府

Re: 濕疹會唔會剩係出o係頸果度架咋?????

任何地方都可以出, 不過我 bb 初初出o既時候, 只係得條頸有, 又係紅曬一粒粒, 初初我以為係汗疹, 點知後尾連 d 腳o既摺位 & 面仔都有, 睇完 e 生先知係濕疹. 如果你擔心, 不妨去睇係 e 生問o下意見.

男爵府

我BB依家一個月多d,佢都有濕疹呀∼岩岩先同佢睇完醫生,佢面仔同頸仔都有紅色粒粒。
唔洗擔心架∼帶佢去睇醫生就得架啦!

複式洋房

my daughter got the same red color 粒粒 on her neck when she was < 1 month old. This happened becasue I once used too much baby oil on the bath. I went to see dr., and applied steroid for 2-3 days, and recovered then. Dr. said it's only allergy, may be to a particular substance, say baby oil.

I think you should see a dr., but don't be too worry

首頁

尾頁

跳至