意見反饋
義工

單親天地 今日: 12|主題: 17211

跳至
可以比d支持我嘛?

別墅

國民生產總值:627

可以比d支持我嘛?

我個BB 5個月大了, 好多時 AND :-( 都一斉過, 不過 :-( 会多D, 我知道點都要生活, 何不好好的過, 對嗎?

別墅

國民生產總值:519

Re: 可以比d支持我嘛?

加油!

伯爵府

國民生產總值:15442

歡迎來臨我地呢個大家庭 有問題就搵我地啦

大宅

國民生產總值:2861

系啊~~重要既野我們吾一定幫得上忙~~不過關愛我們仲系有既~~

有人在言语间刺伤了你,你愤而离开,可只是人的离开,心却没有离开,你只是一心一意地生气,在情绪上做文章——这是对生命的浪费,而且是很坏的浪费。毕竟,生气也是需要花力气的,而且生气一定伤元气。所以,聪明如 ...

別墅

我想問下你下面個車車點整...?

因為我見幾得意,

別墅

國民生產總值:570

加油. 有咩就上黎傾下啦

民房

國民生產總值:7552

Judy Judy 我
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

HELLO

THANK YOU.......

互相扶持...

別墅

HELLO

YOU PHOTO SO " 正"

HOPE YOU HAPPY

大宅

國民生產總值:2861

judy_chu 寫道:
我想問下你下面個車車點整...?

因為我見幾得意,

我都系系d得意圖片網上
有人在言语间刺伤了你,你愤而离开,可只是人的离开,心却没有离开,你只是一心一意地生气,在情绪上做文章——这是对生命的浪费,而且是很坏的浪费。毕竟,生气也是需要花力气的,而且生气一定伤元气。所以,聪明如 ...

民房

國民生產總值:35

你要加油呀。

公爵府

國民生產總值:27683

加油呀, 大家一齊加油呀

大宅

國民生產總值:1469

唔開心又要過...開心又要過...點解唔比自己開心d過每一日..
加油呀~~

民房

國民生產總值:7552

心妍媽:

我好贊同你的觀點,我成日都係咁話俾自己同個女聽:"開心又一日,唔開心又一日,點解唔俾自己開開心心過每一天呢?"

Judy:

我都係一個單親媽咪,日頭返工,夜晚自己湊女,生活艱難,但過得很開心。如果你有咩困難,不妨講出來,睇下大家幫唔幫到手,或者e-mail俾我又得,幫得到我一定幫手,我e-mail: [email protected]
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

國民生產總值:6129

禁止訪問

國民生產總值:3159

大宅

國民生產總值:1995

努力! 加油!

大宅

國民生產總值:4484

可以比d支持我嘛?

Hi, Judy Chu:

願主賜福給您&您bb!!!

<< 主 信 實 無 變 >>
慈愛主信實無變, 在每天清晨, 主愛巳彰顯.
慈愛主信實無變, 沒有分陰晴, 主愛勵勉.
慈愛主信實無變, 日影西斜, 主愛更溫暖.
慈愛主信實無變, 沒有分冬暖, 主愛復眷.

副歌: 愛慕到達主跟前, 渴慕救主引牽. 困苦, 壓逼,
      憂心, 掛念, 神愛眷必不停斷, 神愛眷終不改變.

子爵府

國民生產總值:11559

支持..永遠支持!!!!
我仔仔都係五個月大~ 睇住佢一日一日咁大..真係好開心..就黎識行同講野啦~ 加油!!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

國民生產總值:1310

支持呀..哭都無用GA.我以前大肚成日都哭,果時覺得點解佢D屋企人甘衰,好灰,但係到我生左之後我的觀點改變左LO
因為到E+哭時同唔開心的時候係仔仔第一個錫反我呀,我阿爸阿媽都係因為我仔仔係屋企,先唔會成日大吵大鬧咋.以前我爸媽~~"成日吵,所以我都習慣左.佢地以前係因為我同阿哥家姐先唔離婚,不過我地D細就覺得離婚重好,唔洗煩到我地,唔係打就吵~~"佢地唔會講野GA.分房訓左十幾廿年LO,只係同屋住~~有D古怪..不過我同仔仔反左HOME住之後,佢地唔會再甘悶LO...而且都因為我仔仔係到唔想影響小朋友所以唔大吵....
以前我覺得老公/男朋友會係第一位,但係生左之後就唔係甘諗,因為自己親人先會對我係最好.起碼唔會傷到我,
付出過,努力過,辛苦過之後換反黎既就會好幸福
唔開心傷心,BB會知GA,BB將來一定好鍚你GA
^^ <---笑多D

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.