美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

$3 paper mask 討論區(非訂購)

你地的mask今日已收到貨啦,原來真係好重既,
希望郵寄冇超磅啦,如果相差好多可能要後補郵
資或全部面交.今日開始我會以最快的速度慢慢
執,用郵寄的會寄先,面交的殿後再安排.

子爵府

Re: $3 paper mask 討論區(非訂購)

野蠻仔,

唔該晒你!

希望郵寄安排無問題啦, 因為我唔太方面面交, thanks!

大宅

大宅

野蠻仔,

辛苦哂喇~

男爵府

大宅

Thanks. Wait for your call.

男爵府

我的用後感:
我頭先用左[size=medium]骨膠原急救解渴面膜紙,
唔錯好fit面形紙質好好不過呢隻既精華好臭,用後補濕良好.

另外[size=medium]卡拉布利亞佛手柑潔面乳,質地水盈盈好滑,
完全無油同好重的感覺所以好好推,洗得好乾淨,
毛孔收細白雪雪,好soft充滿水份,敏感的泛紅都立即褪了,
卡拉布利亞佛手柑爽膚水都唔錯.

都試了[size=medium]維他命C美白精華液
不過好一般搽左等如冇搽咁.

洋房

野蠻仔:
辛苦晒你啦...我錫晒你~~~

大宅

野蠻仔,

你試用後, 再 post 出來介紹下尼隻好用丫!

Thanks.
Hei-Hei

大宅

野蠻仔 ,
卡拉布利亞佛手柑潔面乳 - where can order & how much?
thanks

男爵府

tkoeasy 寫道:
野蠻仔 ,
卡拉布利亞佛手柑潔面乳 - where can order & how much?
thanks

之前post過個網址幾次了唔再post啦,
如果唔見左可用PM比你,你可以上去行
自己買就得,$44支1050ml!!!!無錯係
1050ml!!!!呢個價錢好恐怖仲恐怖過
彩x行,不過質數very very good

大宅

野蠻仔,

網上價錢係 $88 / 1050ml 喎, 有半價咩??

http://www.longchamphk.com/
Hei-Hei

男爵府

Hei-Hei 寫道:

野蠻仔,

網上價錢係 $88 / 1050ml 喎, 有半價咩??

http://www.longchamphk.com/

有呀,你上次唔係訂左咩?

洋房

你好呀, 我想問呢個網址o的產品係唔係半價架~ thanks http://www.longchamphk.com/
:verycold: lAPUta

男爵府

點解你唔打去問要問我呢?

laputa_bebe 寫道:
你好呀, 我想問呢個網址o的產品係唔係半價架~ thanks http://www.longchamphk.com/

大宅

係咪踩上去喱個地址就買到ga喇??我想試吓佢有隻Clara's朱古力面膜呀~

地址: 香港九龍荔枝角青山道608號榮吉工業大廈A座6樓03-04室???

男爵府

野蠻仔,

麻煩哂! 慢慢整理, 唔使心急ga, 我地會等妳ge!

男爵府

~~~~~~~告示~~~~~~~
沙田/尖沙咀 - 星期日可取貨
大埔 - 大埔中心隨時可取貨
大埔火車站 - 需一天前通知我時間只可6:30

因沙田是最多最重的,而尖沙咀是最少人但勁大包同重,
所以最好星期日交收好讓我先生可以幫到我,如星期日
未能就等第二次派貨,因必需分兩次才可運送.

男爵府

金盞花蘆薈修護啫喱 calendula & aloe vera ion gel

~抗敏一流~~

男爵府

用郵寄的大部份已於今天寄出貨物,請需補郵資而又未補
的朋友記得補返比我了,thanks~
另外還有兩位未收到地址所以稍後再寄.

頭先用左[size=medium]牛奶晶瑩美白面膜紙
唔錯唔錯!!陣味幾好聞,同樣收毛孔,美白功能好好!
因為包面膜紙好多汁既,提議大家可以挖埋d汁搽晒落塊mask度,唔會滴既,訓左半小時塊mask仲係好濕,不過
都要掉了因為重覆用就好唔衛生啦.

尋晚都用左[size=medium]熊果素美白保濕面膜紙 ,
陣味都係臭臭地,可能呢本身既味卦,不過質地同
牛奶晶瑩美白面膜紙好似都係牛奶咁,用後白得好緊要!!
白到今日出街完全唔洗搽碎粉膚色都好均勻,黑眼圈都
冇埋,keep得好耐下.

首頁

尾頁

跳至