嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB 幾大可以用QV WASH 同CREAM

NEW BORN BB 可以用嗎

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: BB 幾大可以用QV WASH 同CREAM

我諗同一般嬰兒清潔劑一樣, 冇敏感情況都可以用喇.

唔理乜牌子, bb沖涼都要用baby shower wash & 沖完涼會查cream啦.

別墅

我個bb一歲前係用阿b哥o既, 比較溫和同無香料, 一歲後就間唔中用mustela同qv.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

兒科醫生講, 一出世都用得, 因為 QV 係完全無香料成份.

洋房

yes, my boy used QV since birth... both wash & bath oil is good.. but a bit expensive! :-(

男爵府

mangocat 寫道:
NEW BORN BB 可以用嗎

可以.....我囡由出世到而家都用緊,用後效果好滑無晒D奶廯~

首頁

尾頁

跳至