跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2004年6月bb (Part 14)

阿渣,

去海馬買床墊, 好平架, 你張係單人床, 幾十蚊有交易, 又可以機洗, 再唔放心加多塊隔尿墊在面, 包無過底

男爵府

講開沖涼, 呢排都係阿至正老豆搞掂, 老豆仲教曉至正'歎世界'!!!

就係個人訓平在浴盆度, 老豆隻手托住至正個頭, 至正隻腳就頂住盆邊, 浸在泡泡浴內, 阿仔仲識搵塊毛巾捽腳, 好似'美女出浴'咁

老豆仲成日問阿仔:正唔正?, 阿仔會答:'靜', 爽唔爽呀?:'巷'

大宅

咁咪好囉,阿女都食多啲~~食多啲!食多啲!!食多啲啦!!!
ardnas65 寫道:
真係唔知做乜事...
頭先煮左碗面食呀.... 好肚餓呀... :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

自從個浴盆拎左去嬸嬸到,每個星期六日,我地都用花灑同佢沖涼,初初佢驚驚地,而家佢可以自己拎住個花灑淋身,我同佢到卒身。昨日,我係第一次一個人同佢沖涼!

evamama 寫道:
講開沖涼, 呢排都係阿至正老豆搞掂, 老豆仲教曉至正'歎世界'!!!

就係個人訓平在浴盆度, 老豆隻手托住至正個頭, 至正隻腳就頂住盆邊, 浸在泡泡浴內, 阿仔仲識搵塊毛巾捽腳, 好似'美女出浴'咁

老豆仲成日問阿仔:正唔正?, 阿仔會答:'靜', 爽唔爽呀?:'巷'

伯爵府

好媽媽勳章

Evamama,

你知唔知邊到可以download 衛生署家庭健康服務部的"兒童發展"、"親職系列"(中英文版)?

等待驗證會員

而家翡翠台做緊港台節目講關於小朋友ge言語障礙.....

男爵府

GOOD NEWS!!! 加油加油!!!!!

pcsiauw 寫道:
今日好開心呀!

Zoe 今日返 playgroup 只係喊左十分鐘左右咋, 大有進步, 真係好感動

男爵府

Tinna, thank u.....不過我睇唔到ge?
AngieTinna 寫道:
仙仙,

老公影左相la, please click>
Anavit-BC (front)

Anavit-BC (back)

等待驗證會員

elaine,
您自己俾佢拎住個花洒... 您係咪同佢一齊沖ga?? 同埋您唔怕凍親佢??

至正媽,
至正真係好正!! 咁細個識得嘆!!! :mrgreen:

大宅

evamama,
so funny !

pauline,
good news ar !!!

xx aggie xx (nite nite)
evamama 寫道:

等待驗證會員

您地有無人去左黑衣島買野呀??

等待驗證會員

我終於收到學之園封信.... 話收到我張application, 會係4月份安排interview....

大宅

Good Morning~

:mrgreen: :mrgreen:
llcathy2004 寫道:
咁咪好囉,阿女都食多啲~~食多啲!食多啲!!食多啲啦!!! [quote]
真係唔知做乜事...
頭先煮左碗面食呀.... 好肚餓呀... :mrgreen: :mrgreen:
[/quote]

大宅

睇過, 但無乜驚喜....

Huggies Pat Pat 薄裝濕紙巾refill 裝 @$2x (早兩星期Welcome 特價, $53.9/3 pack)
Pigeon清潔液 (1支x450毫升) 及 補充裝2包 $99
詩思樂濕棉 $25/2pack (上年會展BB展 $20/pack咋)
威潔嬰兒柔順劑 (1公升x 2) $48.9 (同平時萬O特價差唔多)
其他Piegon, Avent product 九折 (上次有八折架)

....結果我空手而回, 下次上護協入貨好過!

您地有無人去左黑衣島買野呀??

大宅

O....

試試呢個:
Anavit -BC (Front 2)

Anavit-BC (back 2)

IanCynthia 寫道:
Tinna, thank u.....不過我睇唔到ge?
[quote]
AngieTinna 寫道:
仙仙,

老公影左相la, please click>
Anavit-BC (front)

Anavit-BC (back)
[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

呢兩個星期我冇同佢一齊沖, 我著短衫短褲(沖完我都濕濕地), 跟手出黎同佢著衫,如果同佢一齊沖又要佢亞爸幫手著衫,一路用warm水淋住應該唔怕凍親掛.

elaine,
您自己俾佢拎住個花洒... 您係咪同佢一齊沖ga?? 同埋您唔怕凍親佢??

大宅

一比Angie楂住個花曬, 佢就舞龍咁舞, 周圍都濕晒!
elainehopl 寫道:
自從個浴盆拎左去嬸嬸到,每個星期六日,我地都用花灑同佢沖涼,初初佢驚驚地,而家佢可以自己拎住個花灑淋身,我同佢到卒身。昨日,我係第一次一個人同佢沖涼!

至正認真識嘆~
evamama 寫道:

等待驗證會員

早 晨呀...

天拿,
唔該晒... 主要我係想睇下 d 片片有無平好多je.....
但係我同事話番俾我聽, 藥房價仲平過佢減價! 可能放棄唔會去逼

等待驗證會員

唔好話花洒啦, 就咁沖bath有時佢都可以搞到我濕晒!! 沖花洒係非常大鑊, 一定唔可以俾佢揸住!

大宅

渣渣,

係咪番埋呢兩日放產假?

首頁

尾頁

跳至