爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

去火炭體藝中學邊度泊車好

如題。

複式洋房

Re: 去火炭體藝中學邊度泊車好

體藝近銀禧果邊定大排檔果邊?

如果泊唔耐, 可以泊去大排檔果邊垃圾站旁的錶位。
如果泊得耐, 可以泊去火炭入面油站旁果個露天爛地停車場, 但治安就唔清楚。

大宅

CakeTang 寫道:
體藝近銀禧果邊定大排檔果邊?

如果泊唔耐, 可以泊去大排檔果邊垃圾站旁的錶位。
如果泊得耐, 可以泊去火炭入面油站旁果個露天爛地停車場, 但治安就唔清楚。

唔好意思,我都未去過, 所以唔知近邊便,淨係知要入去體藝中學(唔係體院喎)。

預算要泊5個鐘或者更多,咁個頭有無d穩陣d架?唔該。

複式洋房

原來係哩度......
吾...我諗你泊去銀禧花園商場果個時租停車場會方便D。

詳情: http://www.ckharcades.com/ck_chi/EAI/JCSC/jcsc.htm

大宅

禾輋商場停車場都可以 ($12)

複式洋房

ah_wa 寫道:
禾輋商場停車場都可以 ($12)

但係, 要行遠好多播。

大宅

唔該晒,咁多位。

琴日去完,直頭泊左入去體藝中學度,泊完車,個食Q 走埋黎我度,我 ,諗住要出去搵位,點知佢話我泊左校長個專用位,叫我泊過第二個,咁都無咁驚。

複式洋房

tommythumb 寫道:
唔該晒,咁多位。

琴日去完,直頭泊左入去體藝中學度,泊完車,個食Q 走埋黎我度,我 ,諗住要出去搵位,點知佢話我泊左校長個專用位,叫我泊過第二個,咁都無咁驚。

Oh...原來可以泊入去的。
都唔該你俾我知道左哩個information.

大宅

CakeTang 寫道:

Oh...原來可以泊入去的。
都唔該你俾我知道左哩個information.

我個日去係有活動,但因為佢車位有限,可能無位泊,而活動主辦機構話佢都唔知個頭附近邊度有得泊車,所以我係度問定先。

至於平日無乜特別事,我諗都唔未必可以泊入去,因為佢有個食Q睇住。

首頁

尾頁

跳至