跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

東薈城商場二期的新商鋪

大家知唔知東薈城商場二期將會有什麼新商鋪呀?好似有好多個鋪位

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 東薈城商場二期的新商鋪

琴日見有幾個鋪位係開Pacific cafe

複式洋房

I wish it was Starbucks!

Anyone know which restaurant will replace "Cat Street" (Mo Lor Gaai?)

貝貝 寫道:

琴日見有幾個鋪位係開Pacific cafe

大宅

會有一間聯邦大酒樓(二樓)同一間金滬庭(一樓),仲有間酒店都就開,開齊晒咪有多d選擇囉....

大宅

東薈城商場二期在那裡呀??

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係馬會個邊!
:-o

大宅

thx.............. :lol:

大宅

以前"麼羅街"個舖位裝修緊, 會開間"意粉屋", 好嘢又有多一個選擇啦......

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

TungMother 寫道:
以前"麼羅街"個舖位裝修緊, 會開間"意粉屋", 好嘢又有多一個選擇啦......

好野! 東涌有意粉屋,甘我就唔使入機場食囉!我老公勁鐘意食意粉屋
My Two Princess

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

[quote]
TungMother 寫道:
以前"麼羅街"個舖位裝修緊, 會開間"意粉屋", 好

男爵府

如果...有埋 pizza-hut 就好lu !!

大宅

我都好鍾意 pizza-hut ,如果有就好啦..

大宅

不如我們發下夢, 講下想要什麼鋪頭啦........

我想要大的中西藥行, 買片片要平d那種. 我用開nepia, 時常要出去買才平d. and, 因為我鍾意看中醫, 但我對附近的中醫又没有信心, 所以又只會出去.

我又想要仙跡岩, 元氣, 同海皇粥店...........

大宅

好媽媽勳章

My baby was born on 26Nov04

大宅

好媽媽勳章

係呀, 我都想有間大藥行, 你向邊到睇中醫架, 我有時會去青衣城利康. 唔知点解对東涌嗰d真係冇乜信心.
My baby was born on 26Nov04

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

元氣 如果係和花亭仲好!!

仲想有.....反斗城同實惠添

複式洋房

pizza hut、 許留山、越南餐廳、日本餐廳、涼茶鋪 (鴻福堂$9杯24味太貴啦)

實惠、似樣d既watsons、大書局、大藥行

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

元氣、三聯、商務、天地圖書、和民、反斗城、日本百貨公司......太多太多啦!
My Two Princess

大宅

如果有吉之島就好啦.............!!!!!!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

kit0737 寫道:
如果有吉之島就好啦.............!!!!!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至