意見反饋
義工

樓市動向 今日: 61|主題: 67080

大興花園一問

大宅

國民生產總值:2724

大興花園一問

星期六我睇左大興花園幾個租盤
發覺有一個單位幾OK.
價錢都係我要求之內.
不過唔太清楚交通.
有無住緊大興花園O既住客可以話我知呢?

THX~!

大宅

國民生產總值:3990

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 大興花園一問

我以前住過大興花園, 佢交通我覺得幾方便架, 巴士有960去灣仔、66M去荃灣地鐵站、66X去大角咀澳運站、小巴去市中心、蔡意橋輕鐵站、仲有村巴去香港、紅磡等......而家好似仲多左條巴士線不過唔記得去邊lou.....希望可以幫到你啦
bb2002 寫道:
星期六我睇左大興花園幾個租盤
發覺有一個單位幾OK.
價錢都係我要求之內.
不過唔太清楚交通.
有無住緊大興花園O既住客可以話我知呢?

THX~!

大宅

may9912,
先多謝你~
我想問你住過一期定二期?
我唔記得左,不過樓下有間萬寧架.

個經紀話落返去會有小巴由落馬州----屯門碼頭.
唔知班次疏唔疏呢?因為我囡O係碼頭返學.而我O係中環返工.
仲有-----巴士有960去灣仔、66M去荃灣地鐵站、66X去大角咀澳運站、小巴去市中心、蔡意橋輕鐵站、仲有村巴去香港、紅磡等
要行幾耐先到呢D站?

THX~!

子爵府

國民生產總值:10748

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hi bb2002,

I lived in Tai Hing Gdn., over 15 years. Both Phs. 1 and Phs. Two.

我唔記得左,不過樓下有間萬寧架- should be Phs 1. Block one or Block Two.

Pls. be informed not to rent the lower floor -very noisy + dark!!!!!! Don't rent Flat A. Because I am living in Flat A-it is terrible.

The transportation is excellent. Direct bus to central every 10 minutes in morning.

If you need more you may PM me I can provide all information to help.

大宅

我住一期500尺細單位, 你睇既都係一期, 你有無睇過555果隻單位呀? 兩房d房大好多又見使, 你租屋係米全包呢? 因為一期果d唔理咩尺數都係一樣管理費(我以前係唔知而家係米).
有小巴去上水、落馬州 d班次都幾密架, 上水小巴就係翠林花園果邊(即係地產既位置), 960就係佢對面, (4-5min)66M同66X你可以去大興

大宅

THX~!

我都唔知幾多呎~
因為當時我心中只係想租碼頭區.
但個單位都好大.

咁我想知,你住果時有,廚房果個熱水爐用唔用得?
因為我見果款熱水爐好舊.同危險.
同埋佢同浴室果個熱水爐連唔連一齊?
THX~!

大宅

大宅

大宅

好似連埋一齊用不過我

大宅

MAY,
因為之前睇新屯中.都有呢D爐.如果你記起.新屯中以前有單爆炸案.都係同呢D爐有關.到時我問返業主先.

其實我住近碼頭唔係一定要望海.只係唔想出出入入,令個女辛苦.我而家日日好早送女返學,(由元朗)之後又返我媽度接女走.返到元朗已9:00.
同埋想慳車費.我媽住龍門居,如果住果邊附近,可以行路返家.

黎緊星期六.我睇埋SIU HEI先.多個選擇.
唔該晒你~

大宅

國民生產總值:1507

你問
love

子爵府

國民生產總值:10748

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Between 3200 to 4500

別墅

國民生產總值:771

SIU HEI d 租都好平 ar ...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.