自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 大廚勳章

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+wonderlulu+於+12-08-02+發表

原帖由 pigpig 於 12-08-02 發表
又唔黎QLD
Next time ah. I'm visiting my dear sister ma----

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆:版主:kayan060771985入侵我戶口呃錢

佢腥錯咋,又無呃你錢,唔洗理佢啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+SiuDingDong+於+12-08-02+發

原帖由 SK19 於 12-08-02 發表
板主的好意是叫jm小心
Oohohoh sorry

翡翠宮

引用:不知是否系統問題!但這a/c的主人,是沒信

原帖由 SK19 於 12-08-02 發表
不知是否系統問題!但這a/c的主人,是沒信用的賣家!
是,佢將我賣比佢既嘢唔夠一星期就轉賣,佢既理由係佢話超急要搬上大陸住所以放售,但我見佢響bk仲好活躍

男爵府

引用:Quote:原帖由+SK19+於+12-08-02+發表不知是

原帖由 NATCHENG 於 12-08-02 發表
是,佢將我賣比佢既嘢唔夠一星期就轉賣,佢既理由係佢話超急要搬上大陸住所以放售,但我見佢響bk仲好活躍

...
佢勁多大話!

珊瑚宮

引用:佢腥錯咋,又無呃你錢,唔洗理佢啦 +

原帖由 sasa0208 於 12-08-02 發表
佢腥錯咋,又無呃你錢,唔洗理佢啦
己通知版主,我只倞唔想人 以為我要人付鈹。如果係chat 下,我就冇呣緊張啦。

禁止訪問

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+sasa0208+於+12-08-02+發表佢

原帖由 wonderlulu 於 12-08-02 發表
己通知版主,我只倞唔想人 以為我要人付鈹。如果係chat 下,我就冇呣緊張啦。

...
樓主咁做都係小心啫,一個90蚊我地BK超多會員,大家諗下條數

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

珍珠宮

2018復活節勳章

post出黎warn下其他人係好, 不過你最好都係 edit 張相遮在佢個銀行戶口#好啲.

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珊瑚宮

引用:post出黎warn下其他人係好,+不過你最好都係

原帖由 fishes 於 12-08-02 發表
post出黎warn下其他人係好, 不過你最好都係 edit 張相遮在佢個銀行戶口#好啲. ...
我係識咁多技術。

知佢Bank ac,其實只能入不能出的。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

wonderlulu 發表於 12-8-2 08:19

...
明白....版主就緊係要通知

我只係想叫你自己唔洗理佢,知你有心提大家

象牙宮

...
明白...通知版主就緊係要啦

我意思係你自己唔洗理佢

侯爵府

回覆:版主:kayan060771985入侵我戶口呃錢?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:版主:kayan060771985入侵我戶口呃錢?

象牙宮

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

...

呢個係 app 的 bug, 其他會員 send 俾你的第一個 pm, 係會顯示為你 send 的. 只要你回佢一次, d 顯示就會正常返..

你回返個 pm 問佢係咪 send 錯咗 pm 俾你?

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至