跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

Re: 大肚婆格價專家大召集!

magkk

thank you!

子爵府

yeeee ~
咁我想請教下,你地多數去邊度買BB床仔多?

去過幾間睇,d款好似差唔多咁
但料就唔一樣wor ~

大宅

我去過JUSCO及荷花.我估我最後會到JUSCO.因為近我家.
是的, bb床的價錢真的相差十分大, 好似C-MAX有組特價床連BB車是1200元. 十分划算, 不過因為我是孖B, 單b車我又不要. 故此要考慮別的.
我最終會選最實惠的. 因為BB床只用兩至三年...BB又不會太重.故此用料不太差便OK了.

子爵府

magkk,

唔該晒~
我都係暫時睇緊jusco同荷花,
但未決定邊度買啊~
荷花就好似配套選擇多d咁 ~
嘻嘻~心大心細~

我都同意bb床用幾年,又唔駛太貴
不過最緊要夠穩陣~

大宅

有人知道那兒買孕婦防靜脈曲張的襪最平? 我買了一對襪褲(010)要359元, 在荷花的六甲村牌便要349元. 真的很貴, 一對又不夠替換.
:-(

子爵府

magkk,

幾多個月要開始著孕婦防靜脈曲張襪ka?
三百幾...又真係幾貴喎~

子爵府

我今日行過銅鑼灣,
見到蘭芳街間南北樓對面有間媽媽用品鋪有孕婦防靜脈曲張的襪
賣$180左右, made in taiwan 喎

唔知用唔用得過呢?!

大宅

只要出現了少許靜脈曲張, 便要快些穿, 因為只有惡化而已.
銅鑼灣, 我真的不近.... 我要再在九龍這邊尋覓.

子爵府

靜脈曲張...係咪勁腳痛呀?
但我又唔見對腳有血管or筋凸出黎喎

唉...尋日行完2粒鐘街既後遺症....
對腳到今日都勁

大宅

rubytse:
你懷孕幾多個月了? 腳的那一個位置痛呢? 是對鞋不適合嗎?
下次真的要再行街, 穿波鞋吧! 應該會好一些.

大宅

各位:

以下的link是本人已申請到又成功取到禮物的bb會申請表. 要的話, click 一下 CLICK ME

子爵府

magkk,

5個月喇! ~
腳背連小腿位置拉住痛囉~ 今日好少少囉

我都想著波鞋呀~ 但返工唔得~~~~~
就係咁o岩諗住收左工同個朋友行陣街,
都唔知點解會咁...未大肚前行大半日都唔

大宅

不如試下孕婦的壓力襪.我穿過之後, 對腳真的比較不累.

大宅

三個骨防靜脈曲張, $55. ok啦! from 護協

大宅

Juco 大減價都幾低$1100 有床有車,另外,惠氏BB會在護協買床及車都有特價

子爵府

咦...咁Juso又幾抵喎
聽日過去昅昅先 ~

子爵府

magkk,

wa...平好多喎!
朝早or夜晚著最好?
如果返工著, 著條裙會唔會見到三個骨襪頭ka?

你依家有無腳痛ka?

大宅

rubytse:
回到家便沒有穿了, 不過出街都是要穿的.
三個骨是用來穿長褲時用的, 我會再去尋一些到大腿的, 那麼便可以穿裙用了.

子爵府

magkk,

我前日去左太古城間吉之島買左對孕婦防靜脈曲張褲喇~
去到大腿的, 可以著裙都得...
另外又買左條托腹帶, 試過尤其條腰舒服好多
不過對孕婦防靜脈曲張褲都覺得幾貴, 要$230幾蚊
但返去試過size 好似窄左, 我諗要出去換過size先著到~

@_@

頭先去過Chickeeduck 度睇bb衫
d 春夏裝都幾貴, 唔知會唔會遲少少減價呢?

magkk 寫道:
rubytse:
回到家便沒有穿了, 不過出街都是要穿的.
三個骨是用來穿長褲時用的, 我會再去尋一些到大腿的, 那麼便可以穿裙用了.

大宅

太好了, 我終於找到$153的孕婦防靜脈曲張襪褲了. from 護協嬰兒天地.

首頁
12345...15

尾頁

跳至