跳至

首頁
12345...15

尾頁

子爵府

Re: 大肚婆格價專家大召集!

magkk,

haha...恭喜 ~~~

咁你一次過買左幾多對呀?

magkk 寫道:
太好了, 我終於找到$153的孕婦防靜脈曲張襪褲了. from 護協嬰兒天地.

大宅

當然是買了一對而已, 試一試合穿否, 因為我下班回家可以順便到護協走一走.

子爵府

哦...

不過都唔駛買咁多對
都係用幾個月o者 ~

大宅

我也在永安的普通泳衣中選了一件兩截的, 大肚及未大肚都可以穿, 因為是去年的, 故此只花159元.

子爵府

你諗住遊水??

magkk 寫道:
我也在永安的普通泳衣中選了一件兩截的, 大肚及未大肚都可以穿, 因為是去年的, 故此只花159元.

大宅

是的, 等天氣再熱些我便會下水了. 因為靜脈曲張最好的運動便是swimming.而且, 不做運動的話我的拜拜肉只會更垂...

大宅

產前胸墊及產後胸墊都是 $50, from Wacoal (比其他地方都平)
不過其產前那一種真的很與別不同, 是一個很硬的罩, 蓋在nipple上是不會接觸到nipple的, 保護十足, 不過穿上去有點尖.

大宅

原來惠氏bb卡只可以用於護協2樓的嬰兒天地. 不可以用於3樓的普通貨品, 真失望.
:tongue: :tongue:

大宅

護協那一對孕婦壓力襪真的很不錯, 不太緊, 褲頭也不會滑下. 今天穿了一整天只是在出外吃飯時, 太熱有點不舒服, 其餘時間真的不錯, 腿部也沒有那麼累.

子爵府

嘻嘻...
你好健康呀~

我...懶好多 ~~~~
多數都係散下步咋 ~

magkk 寫道:
是的, 等天氣再熱些我便會下水了. 因為靜脈曲張最好的運動便是swimming.而且, 不做運動的話我的拜拜肉只會更垂...

子爵府

yeee ~

你腳開始有水腫 ?

magkk 寫道:
護協那一對孕婦壓力襪真的很不錯, 不太緊, 褲頭也不會滑下. 今天穿了一整天只是在出外吃飯時, 太熱有點不舒服, 其餘時間真的不錯, 腿部也沒有那麼累.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

你可以同2樓講話想上3樓買野,佢會俾張紙你,就可以上去買架喇~(我之前試過)
magkk 寫道:
原來惠氏bb卡只可以用於護協2樓的嬰兒天地. 不可以用於3樓的普通貨品, 真失望.

大宅

queenie80:
真的太多謝你的提醒了, 我今日放工去試一試, 因為三樓的貨真的好鬼平.
queenie80 寫道:
你可以同2樓講話想上3樓買野,佢會俾張紙你,就可以上去買架喇~(我之前試過)[quote]
magkk 寫道:
[/quote]

大宅

rubytse:
我仲未有水腫, 因為依然可以穿平日的尖頭鞋.

子爵府

哦 ~

:lol:

magkk 寫道:
rubytse:
我仲未有水腫, 因為依然可以穿平日的尖頭鞋.

大宅

花園街有$6BB衫賣, 近花園街198號.

子爵府

質地如何? 好唔好呀?
100$ 棉質ma?

magkk 寫道:
花園街有$6BB衫賣, 近花園街198號.

子爵府

[quote]
rubytse 寫道:
質地如何? 好唔好呀?
100$ 棉質ma?

打錯...係100%棉質至真 ~~

大宅

ricetse,
我未買回來, 可以買一兩件看看的.

子爵府

到時俾d 意見呀 ~

magkk 寫道:
ricetse,
我未買回來, 可以買一兩件看看的.

首頁
12345...15

尾頁

跳至