自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: Shatin Hipo Fant

[quote]
christina 寫道:
boys :HI, 今日聽sales有20箱返, 我1:15分去已經開箱, 今日返左好多初生衫, 男/女都有, 有sleep bag添, 我買左1, 原價469, 現94, 並且有包袋添(厚身), 但我無買, 因為之前有買.又有好多女仔大size裙, 衫, 厚褲等. d人好瘋狂, 但就看唔到有無羽x賣.

今日返左廿箱咁多呀~~~ 等我放工又去睇下先~ 羽絨我見到都未必會買LU~因為之前用會員咭有42折既時候,我己經買定LU~除非好靚啦~不過有我都實搶唔到啦 , 成日係得女仔衫~唉...............

別墅

dear boys,

thx

大宅

sherry媽媽 寫道:
勞煩有冇邊位媽媽可以幫我家姐代買睡袋啊~
size"L"碼 ~ 首選紫色,如果冇?乜色都好啦!(佢個個係囡)
如可以幫我既媽媽請pm我我pm電話比妳,謝謝~
萬分感激

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maggielau0705 寫道:
JasmineBaby,

d 吊帶衫我見到有不過我無買,因為之前已經買左其他牌子好多件,底褲仔我唔見,我都想買,睇下聽日九龍灣有無!褲我都買左d夏季款!同埋買左恤衫好靚架!~

oic! 其實褲仔我響3折樹都買咗幾條, 不過想買多少少替換 jack~

咁吊帶裙見過無?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

maggie,

pls check pm. thx!

另外,你可唔可以幫我睇吓有冇nyt個件白色河馬local背心底衫呀?!我好想要呀.size 2 yrs. thx!

珍珠宮

好媽媽勳章

gogoblue ,
件衫點樣架?

珍珠宮

好媽媽勳章

JasmineBaby,
吊帶裙無見到,冬季就有,不過款唔靚我無買!

男爵府

gogoblue ,
件衫點樣架?

maggie,

gogoblue想揾e件背心click hehe

珍珠宮

好媽媽勳章

NYT .
知道啦!tks!以前見過不過無買!~

男爵府

NYT .
知道啦!tks!以前見過不過無買!~

唔駛客氣!
我想買多幾件都無size啊 :cry:

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

NYT 寫道:
唔駛客氣!

nyt,
你仲想 buy 咩 size ar???

男爵府

JasmineBaby 寫道:
[quote]
NYT 寫道:
唔駛客氣!

nyt,
你仲想 buy 咩 size ar??? [/quote]

我嗰幾件係12m!
想買多兩件18m/24m 啊!

複式洋房

dear all,

有無人去開可以幫我買埋啊?我自己都好想去,不過因爲湊住BB去唔到,希望各位唔好介意,我知道要等開箱,搵size,揀顔色都幾辛苦下,所以我願意係本身價錢度比多10%,我知唔係多,只表示我的謝意

唔知有無媽咪可以幫幫手

我想買:
1,8嵗粉紅或紫色長身有belt,有毛毛款一件
2,14嵗粉紅/紫/白長身有belt,有毛毛款一件
3,8嵗,10嵗,12嵗,14嵗女仔款(紅橙色)晨褸各一件

如果有請pm我,多謝!!!!

大宅

christina 寫道:
恩禧媽 :多謝你, 講真, 我最想買size 10女仔羽戎衫咋(blue/卡其色). 另外想買d初生b仔衫咋.如果你見到的話, 可否幫我買size 10女仔羽戎衫

christina,
今日得4件8碼同1件10碼粉紅色羽絨咋,所以無你要的colour呀!

公爵府

畀面勳章

恩禧媽:please check pm.

珍珠宮

好媽媽勳章

gogoblue .
請問要幾件?無粉紅要唔要粉藍?你有我電話你打比我,我11點就去到架啦!早d打呀!~

大宅

咁你有無見過 d 吊帶衫, 吊帶裙 & 花花底褲仔 ar?

JASMINEBABY,
你講的花花底褲星期一沙田有,今日就無晒囉!
吊帶裙今日都見到一條係8碼呀!

大宅

咁你記 ng 記 tak 3 折咗 d 吊帶衫要幾 $$ ar?

jasminebaby,
吊帶底衫,2折左$18/件。

大宅

christina,
我要返工架,不過係逢一、三、五下午返工,星期二要同亞女去tom lee上堂,所以又會路過,星期四就要同人補習呀!
你都check pm啦!

版主

gogoblue 寫道:
maggie,

pls check pm. thx!

另外,你可唔可以幫我睇吓有冇nyt個件白色河馬local背心底衫呀?!我好想要呀.size 2 yrs. thx!

gogoblue,
響樹同我爭衫~

首頁

尾頁

跳至