自由報料

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

Shatin Hipo Fant

Any one know the open time on Sun ?

男爵府

畀面勳章

Re: Shatin Hipo Fant

今日放假, 中午去了沙田shop, 好多女仔衫買. 而我要買男仔衫, 不是太多, 都好多人, 我等開箱, 開左3箱多數是女仔.

男爵府

請問沙田今日....
女仔衫靚唔靚呀?
多唔多1歲半夏天款 & 2歲冬天款 呢?
另外想知有冇有顏色有圖案嗰隻底褲仔買呀?
thx

公爵府

畀面勳章

NYT :女仔衫多個男仔好多woo, 今天買左2 pack底褲仔, $18/3條, 扺啊.只得2 years old及6 years old.

男爵府

christina

唔知有無圖案公仔嗰種底褲仔買呢?

thx

公爵府

畀面勳章

nyt"有個河馬公仔款lor.

男爵府

christina~咁我知邊款la...上次去都見到...不過無size...anyway thank you! :-P

另想問~邊到會有有顏色圖案公仔底褲仔買呢??
thx

珍珠宮

醒目開學勳章

請問沙田有冇5-8歲既女仔衫呀

大宅

carollam310 寫道:
請問沙田有冇5-8歲既女仔衫呀

今日係有架,不過要好有心機搵,因為開左箱之後,d貨就會散落成個場呀!

子爵府

Hi all,

請問係咪每日都會開箱....幾點開丫 ??

我想過2日去 睇.... 是 冬季 or 夏季 丫 ??
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

畀面勳章

請問詳細地址係邊度呀?
若要人不知,唔好太低B~~~

禁止訪問

子爵府

你係咪指著裙仔著o係入面遮住片片o個d打底褲仔呀?如果係的話,我上星期o係沙田買到,兩歲size,碎花來的,折左18蚊,好抵。而底褲仔就18蚊三條,仲抵。不過我唔識post出來俾你睇。

男爵府

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

你係咪指著裙仔著o係入面遮住片片o個d打底褲仔呀?如果係的話,我上星期o係沙田買到,兩歲size,碎花來的,折左18蚊,好抵。而底褲仔就18蚊三條,仲抵。不過我唔識post出來俾你睇。

公爵府

畀面勳章

今日都有去看, 今天好多男仔衫買, 並且有羽x褸買添, 好多人搶woo?頭飾就成車都有, 但來來去去都是幾款.

大宅

[quote]
NYT 寫道:
:-P :-P 係呀係呀....瑤瑤細個兩三個月大嗰時...我都買咗條碎花打底褲仔俾佢呀...好Q

男爵府

[quote]
sherry媽媽 寫道:
[quote]
NYT 寫道:
:-P :-P 係呀係呀....瑤瑤細個兩三個月大嗰時...我都買咗條碎花打底褲仔俾佢呀...好Q

珍珠宮

好媽媽勳章

christina ,
今日幾點有羽x呀?

公爵府

畀面勳章

maggielau0705:今日大約1:30左右開箱有羽x, 但無我想要的size

男爵府

christina,

請問係咪成葙都係呀?有乜size?thanks!

首頁
12345...18

尾頁

跳至