跳至

首頁
23456...13

尾頁

伯爵府

Re: 北區媽咪黎傾下啦!~~(粉上會part 5)

咁你再接再勵啦, 成功o左就記得通知我呀, 呵呵

[quote]
恩禧媽 寫道:
all,
我整左個木槺布甸蛋糕呀!不過今次個餅底會散開,個餅的知道都ok,係個底唔得啫,同埋我唔識得切同分得個蛋糕好靚,所以都唔算成功,不過恩同禧就好鍾意食,佢地話好好味喎!

伯爵府

响到搞事
JonasMaMa 寫道:
[quote]
恩禧媽 寫道:
all,
我整左個木槺布甸蛋糕呀!不過今次個餅底會散開,個餅的知道都ok,係個底唔得啫,同埋我唔識得切同分得個蛋糕好靚,所以都唔算成功,不過恩同禧就好鍾意食,佢地話好好味喎!
我覺得成個香港都係大6人呀!disney同op一樣咁多呀!
我地幾時去黃金海岸呀? :mrgreen:

Invite Kwan to eat la [/quote]

伯爵府

仲講呀o拿, 我老公先成日叫我肥婆呀 :-( :-( 5lbs留返比你啦
我見你瘦 ma, 食晒一個可以 help 你增 5 lbs. wor
仲唔多謝我 ??

伯爵府

[quote]
恩禧媽 寫道:
kwan,
咁下次成功先call你啦,我明早會去5座個friend家整多一次呢個cake呀!

伯爵府

不如4月30日啦, 因為5月1日放假呀, 玩完都有一日休息下嘛

如果成事, 我今個假期可以去第2個沙灘o拿
恩禧媽 寫道:
all,
5月邊日得呀?一齊去黃金海岸啦!

伯爵府

浚希好醒目好囝呀
Hei001 寫道:
kwan & all 靚媽,
disneyland有相睇lar!

伯爵府

bra - 新抱仔都要呀 唔該A-- 啦
[quote]
恩禧媽 寫道:
jonasma,
係呀,我13號飛啦,去曼谷呀,玩4日,16號返呀!

記得買多 d bra 返黎 ar [/quote]

伯爵府

恩禧媽 寫道:
kwan,
好呀,咁就4月30日啦,等我去完bkk返黎9啦,ok? :mrgreen:

伯爵府

八磅幾, 好利害, 大哥那時幾重呀 咁jac你要加油呀, 咁重可能生得好辛苦
Jac 寫道:
午安呀!

我同小小b入左院兩日都無mud動靜,尋日傍晚出左院喇! 今朝去左睇私醫生,宜家小小b已經差唔多有 8 lbs,如果下星期出世斷估點都會有八磅幾,再等催生先出黎唔知係幾重喇!!

幾日無上黎,俾d時間我溫下功課下!! :-P :-P

伯爵府

恩禧媽,
第一次都似模似樣喎, 第時教我做呀, 呀, 我老公十月生日, 你教我整個比佢啦, 希望佢夠膽食啦

話時話, 我學緊"區"頸巾添呀, 幾賢淑呀我

伯爵府

笑咩jet, 快d讚下鼓勵下我啦, 我lee d三分鐘熱度, 可能"區"到半條頸巾架咋
[quote]
Kwan 寫道:
話時話, 我學緊"區"頸巾添呀, 幾賢淑呀我

[/quote]

伯爵府

JonasMaMa/LeeAnn's mon/Jac,
多謝呀, 希望不負眾望啦

伯爵府

9磅, 勁呀
Jac 寫道:
Kwan, Jonasmama, 恩禧媽
Thanks! b象出世都有8磅幾,所以li胎我都預左唔會太細,希望佢都係9磅會理想d lor! :-P

伯爵府

我想問下係$200定$100呀? 我睇到好似$200???
霖格格 寫道:
JonasMaMa:
謝謝你重新整理條link, 不過我試過得架

伯爵府

嘩, 20個鐘, 聽到好怕怕呀, 我都痛o左成10個鐘, 不過痛o左唔夠3個鐘, 我同醫生講我痛到想跳樓呀, 所以我最後都用o左無痛分"免", 真係頂唔順, 咁你係咪自己生定最後要開刀呀?
霖格格 寫道:
Jac:
原來如此, 呢個我唔知呀 因為我係陣痛入院, 痛足廿幾個鐘先生o左霖霖, 真係想c呀 :-( 但我就會生多個, 不過就遲多一兩年先喇

伯爵府

我諗我都係唔買住o拿, 因為我有晒twins那幾套兒歌卡拉, 又有另一套kids song卡拉, 我同老公講話買, 佢話我地屋企一屋都係o拿喎
霖格格 寫道:
kid song in english karaoke

霖格格 ------ 1 set
JonasMaMa ------ 3 sets
hei001 ------ ???
kwan ------ ???

伯爵府

生啦, 兩個至perfect呀
霖格格 寫道:
Kwan:
我剩係聞氣&打o左一支止痛針, 生完o個刻真係唔諗住再生架, 不過事隔年半, 又好似無乜感覺, 先諗住再生咋

伯爵府

ok啦, 不過jasper勁鐘意架
I also have twins 兒歌卡拉 ok's copies, but I will not let Jonas watch, because twins' English is 唔準

伯爵府

我好想, 我老公好唔想, 等我講服佢先啦 :cry: 你呢, 有冇計劃先
[quote]
Kwan 寫道:
生啦, 兩個至perfect呀

咁你又唔生 ?? [/quote]

伯爵府

作屎你呀, 我應該老過你架喎

你又要諗下唔好同jonas個gap相差太遠喎, 不如今晚開工啦, 呵呵!
I really want to give birth again too ga, however, I worry about $ lor

Anyway, I must decide within 2-3 years, because I am getting older ga la :-(

You are still so young, you still have time to think lor

首頁
23456...13

尾頁

跳至