跳至

首頁
23456...70

尾頁

大宅

Re: 北區媽咪黎傾下啦!~~(粉上會part 5)

jonasma,
唔係呀!係去"巡視業務"呀! 都買到2件羽絨,1件猄皮褸,仲有d女仔18mths同24mths的夏天甲衣呀!

大宅

jonasma,
上水已經closed啦,我去左沙田呀!今日開箱又係女仔野呀!男仔野都有,不過唔太靚,唔夠女仔野多呀!

大宅

jonasma,
我又要去湊放學啦,bye! :-(

伯爵府

你就好啦, 我地lee d返工媽咪唔洗止意買到野呀, 有咩開倉都唔關我地事呀 :cry:
恩禧媽 寫道:
jonasma,
唔係呀!係去"巡視業務"呀! 都買到2件羽絨,1件猄皮褸,仲有d女仔18mths同24mths的夏天甲衣呀!

大宅

kwan, jonasma,
都唔好恨去開倉呀!要同d職業c9搶呀!我都投晒降呀!
我老公唔係諗我慳左幾多錢,而係我洗左幾多無謂錢呀!陰公~~

伯爵府

男人係咁架喎, 你咪買o左都唔好話佢知咪得lor
恩禧媽 寫道:
kwan, jonasma,
都唔好恨去開倉呀!要同d職業c9搶呀!我都投晒降呀!
我老公唔係諗我慳左幾多錢,而係我洗左幾多無謂錢呀!陰公~~

大宅

kwan,
shu~~~我已經收埋左入衣櫃最唔起眼的地方啦!
by the way,
頭先呢一個bk friend話我知件羽絨的毛毛袖可以拆掉呀!仲正呀!yeah!!!

大宅

jonasma,
我下次見到有男仔野一定會call你呀!

伯爵府

醒目呀
恩禧媽 寫道:
kwan,
shu~~~我已經收埋左入衣櫃最唔起眼的地方啦!
by the way,
頭先呢一個bk friend話我知件羽絨的毛毛袖可以拆掉呀!仲正呀!yeah!!!

男爵府

早呀!!

大宅

冇上黎幾日,今日先知開左新part呀﹗我返來報到呀﹗﹗

而家係屋企坐月,日日比兩隻bb攪到冇覺好訓呀﹗
近幾日覺得佢地唔係好食奶,又扭計呀﹗點算好呀﹗
係呀﹗想問下,我開刀生bb,而家坐月係咪要介口3個月架﹗ 仲有冇d咩特別的要注意呢﹗
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

男爵府

leungmei
日日對住兩個bb都幾辛苦,記得多些休息呀! :wink:

大宅

JonasMaMa 寫道:
你估仲有冇 underwear 賣呢 ??

jonasma,
今日都唔見有男仔野,更莫講話under呀!

大宅

kwan,
我而家學"精"左啦!

leungmei,
你要多d休息呀!但我唔係開刀生,所以答唔到你問題呀!

大宅

jonasma,
我今日帶恩恩去沙田上course,順便去行下,睇下囉!

大宅

各位,
早呀!

jonasma,
恩恩上緊JMC,junior music course,好好呀!個老師都好有心機教,而且上堂時仲係nicam tim呀!

大宅

jonasma,
不過我要提下你,MW讀完9個月後會有attendance cert.,但JMC上完後會考試,合格才會有証書呀!
希望jonas快d有得上MW啦!

大宅

all,
我又要閃啦!bye!

jac,
可唔可以再pm私竇個address俾我呀!我部腦剷晒d野2唔見左個address呀!麻煩晒呀!

男爵府

hi 恩禧媽

男爵府

恩禧媽 寫道:
all,
我又要閃啦!bye!

jac,
可唔可以再pm私竇個address俾我呀!我部腦剷晒d野2唔見左個address呀!麻煩晒呀!

no problem! 私竇在此!!

今日上午返左b象學校觀課,跟住同老餅去左飲茶!! 唔好意思宜家先覆你添!! :-P

首頁
23456...70

尾頁

跳至