跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 北區媽咪黎傾下啦!~~(粉上會part 5)

Hi, All Mun,

近來的工作好忙,忙到上來睇下的時間都冇乜,返到屋企都成10點幾啦﹗ :-(

孖女而都學緊坐呀﹗唔知係咪遲左d呢 我識其他同年幾的都四維爬啦﹗佢地上個月(8個月大)開始出牙仔,到左而家都係一條線咁樣
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

珍珠宮

leungmei,

人人發展都唔同 ga, don't worry

大宅

leungmei,
唔洗擔心,每個小朋友發展都唔同,唔可以一概而論呀! 不過恕我多口問句,而家孖女邊個幫你湊呀?

男爵府

恩禧媽
星期日賓姐去錯左新開ge 何醫生度,攪到我幫佢掛好晒號都無用!! 不過新醫生勝在夠平,用藥都好過我地邨口的醫生

珍珠宮

Hi Jac,

How are B 象 & 小 B 象 ar ?

男爵府

都OK ge! 不過兩個都有幾聲咳,細b仲要多d鼻水/鼻塞咁lor! :cry:

大宅

恩禧媽

而家亞B由婆婆一個人湊兩隻臭豬囉…
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

大宅

up 一 up 先

男爵府

好內無來呢個topic 八.......hehhehheee, 乜跌到咁後!!

首頁

尾頁

跳至