跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 朝日國留學團

ERA:

我都係返去果邊講.

SEE YOU
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

子爵府

bbpig138,
我前果排見到都幾多工,人工都唔錯咁 bor.......
好可以 call 下 d agent,搵o岩咪走囉

男爵府

環保接龍勳章

Icoico
我從來都未去過出面沖涼架,恥ずかしい呀,同埋聽人地講,冬天會唔想出去架.

大宅

mayuki
你有無小朋友架, 你可以走得開咩?
其實好似era咁講, 都會掛住香港架, 尤其我個時去年半, 其間係無返過香港, 所以真係好掛住
需然係日本有苦有甜, 但真係人生一個好好經驗, 而家都仲好回憶架

大宅

ERA
係架, 第一次去真係唔知點咁架, 仲要係一位大叔坐當, d前輩教換衫個時, 千祈唔好鬼鬼竄竄, 如果唔係坐堂果個一定會昅住你, 所以我都要頂硬上, 扮晒好熟手咁, 快快除完衫快快走入去沖涼, 都唔知佢有無望住我, 因為我都唔敢望佢, 不過沖多幾次就慣lu, 除左衫周圍走都係咁
唔好話冬天唔想去, 夏天都唔想去, 因為沖完返到屋企又濕晒

男爵府

環保接龍勳章

Icoico
我試過去溫泉,方法就係唔帶眼鏡,咁就唔覺人地有冇望緊我啦.

大宅

bbpig138, Elim_mama, Era

唔該晒你地~~~
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

你咁搞笑既, 有少少呀q o羅, 不過呢個都係一個辦法, 起碼唔會覺得尷尬先丫
Era 寫道:
Icoico
我試過去溫泉,方法就係唔帶眼鏡,咁就唔覺人地有冇望緊我啦.

首頁

尾頁

跳至