跳至

首頁

尾頁

複式洋房

仍未修身

bb快8個月了, 以前102 + 25腰, 現在是122 + 32腰, 因心臟有事沒有特別做運動, 但又食得, 又簡中忍唔到口飲奶茶, 只靠自然瘦, 但這麼久了, 是全職媽媽, 照計很辛苦, 但都唔瘦, 有人話是水腫

別墅

Re: 仍未修身

winnie

我都係好肥, 仲有20lbs要減, 但依家份工成日坐, 又肥番. :-(
哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

別墅

我都係咁,又因為仲餵緊人奶唔敢減住! 唉!好煩.
人地話餵奶又返工會好快瘦, 但我都唔得既.

民房

雖然我仲有幾磅, 但係始終個肚腩仲係度,每次食飽野都好似有左4個月o甘,真係唔知要等到幾時先可以著返的貼身衫!

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD6/100706/103880.11846796.gif[/img]

子爵府

我磅數差不多都回復之前, 但係我個肚腩重未離開我, 好難攪 :-(

子爵府

CurtisBB 寫道:
我磅數差不多都回復之前, 但係我個肚腩重未離開我, 好難攪 :-(

我都係呀,雖然好多褲都著得番,但係個個靚靚豬腩肉仲未肯離開我呀,仲要鬆鬆咁,好難攪呀! :-(

複式洋房

WinnieYukPing

哇! 我生前同生後的身材同你差不多一樣.
我喂人奶所以冇節食, 又懶冇做運動, 返工又成日坐, 所以現在肚南常伴我
WinnieYukPing 寫道:
bb快8個月了, 以前102 + 25腰, 現在是122 + 32腰, 因心臟有事沒有特別做運動, 但又食得, 又簡中忍唔到口飲奶茶, 只靠自然瘦, 但這麼久了, 是全職媽媽, 照計很辛苦, 但都唔瘦, 有人話是水腫

子爵府

我地可以組返隊 big tummy group

男爵府

係呀! 肚腩同埋大肥比呀!! 點樣先可以送佢哋走呀!! :-(
BTW, 有冇人用過UZap呢? work唔work??

子爵府

係咪OSI?個條呀? 我有呀! 不過好少用, 因為自己太懶啦 但係我發現用咗d腸胃暢順d!!

happylala 寫道:
係呀! 肚腩同埋大肥比呀!! 點樣先可以送佢哋走呀!! :-(
BTW, 有冇人用過UZap呢? work唔work??

複式洋房

我來報名
我仲有最後10lbs, 努力....

子爵府

好快到目標啦!!
dolphinpinkpink 寫道:
[quote]

我來報名
我仲有最後10lbs, 努力....[/quote]

複式洋房

我o地不如做個統計:

name....weight (before preg)...waist (before preg)...weight (current)......waist (current)

ahchungma....118lb...26"....128lb....28" (死未) :-( :-(

別墅

我o地不如做個統計:

name....weight (before preg)...waist (before preg)...weight (current)......waist (current)..high

ahchungma..118lb..26"..128lb....28" ...??cm
lilima............110lb...26"....126lb....28.5"..167cm
:-( :-(

大宅

me too!

複式洋房

我o地不如做個統計:

name....weight (before preg)...waist (before preg)...weight (current)......waist (current)..high

ahchungma..118lb..26"..128lb....28" ...164cm :-( :-(
lilima............110lb...26"....126lb....28.5"..167cm

大宅

ahchungma..118lb..26"..128lb....28" ...164cm
bbmon.........97lb.....24".....105lb.....27"....154cm

首頁

尾頁

跳至