論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 真係晴天霹靂..工人話公公摸佢.....

hayamama,

oh....你個印印靚唔靚呀??
if i were you, i'll him
[url][/url]

別墅

hayamama,

如果你為個印印著想,其實你係應該送走佢的,因為你屋企有個計時炸彈係度,唔知佢幾時爆,萬一不幸爆左,咁你個印印就慘喇,補都補唔返,咁你就會內疚一世架.

侯爵府

我又吾係甘看

抄左呢個工人, 下個黎又係甘?

問題係在個男人身上, 就算無左呢個, 下個黎, 佢有甘的心, 一樣會再犯錯, 我覺得係要了解件事的原因, 吾係斬腳指避沙虫

別墅

hinhinmummy,

呢d唔係斬腳趾避沙蟲,呢d係保護個工人先至係咁做,個老公已對個工人起痰,仲唔拿拿淋送走佢,大部份既男人只會對某一類女性有興趣

珍珠宮

hayamama,
你老公都算誇張,咁喊濕 (希望你唔好介意),你問佢實唔會坦白啦,男人有咁的心和行為都驚,你工人做野okay之外,平時做野有無背心,短褲,不經意走光,好身材嗎,你阻止一次唔表示無下次或已經唔係首次,都係炒佢吧,請個豬扒. 無謂個心成日形住,你老公又忍唔住.

LittleDog,
我諗你應該清楚你老豆的為人,你都話你工人時常講大話,又可能係無心的身體接觸,佢可能都想屈錢,小心,最好盡量多個人係到.

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我同意件事真真假假都好, 工人一定要走, 免將麻煩.

大宅

LILY媽咪
工人平時做野真係有穿小小不經意走光,不過佢無心嘅....
老公向來人前人後都算老實,不過自從之後,我都相信"边有cat唔愛魚鯹'呀!"所以炒工人好似唔係長遠之計,此中係睇佢個心同埋敢唔敢"犯案",Anyway,佢以經知道我心中已判咗佢gulity.

大宅

Agreed.無論答案係咩,個工人都不可以留.

me2

大宅

I think so too.

SUSANNA 寫道:
我同意件事真真假假都好, 工人一定要走, 免將麻煩.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

民房

hayamama,
你的工人為什麼露兩條腿出來?

大宅

It's because it was in last summer; the weather ws hot but she did not turn on the air-conditioner; She said it's too cold wor... She ws wearing shorts at that nite. The time that my hsuband woke up ws already 02:XX la...

lawyukwankaren 寫道:
hayamama,
你的工人為什麼露兩條腿出來?

大宅

LittleDog,
唔好意思,亞咗你咁多篇幅講自己嘅事....
其實我嘅心意同好似你,工人已經用慣了,唯一係我呢個工人係乖嘅,但如果你嗰個印印係古域妹,咁就驚啲啦,屈你一篳就夠慘啦!有時,印印係咩樣唔重要,反正好多印印都係有身材,至於男人嘅嘢,我都係嗰句:那有不吃鯹的貓?公公可能真係無做過,因為你自己無親眼見到,但無風三尺浪,都係小心啲好了...
該用戶已被刪除

別墅

hayamama 寫道:
It's because it was in last summer; the weather ws hot but she did not turn on the air-conditioner; She said it's too cold wor... She ws wearing shorts at that nite. The time that my hsuband woke up ws already 02:XX la...

唉!依家我唔再替你工人

洋房

hayamama,

If later you don't want to renew the contract with your maid, please refer to me provided your maid's other performance is still good at that time. Thanks!

大宅

eseses05,
Sorry la... Actually, her contract will be ended this July but she cant stay further bcse her papa asked her to return Indonesia to get marry wor... My maid is really good which I have ever meet. 佢做事要有覝有舉,I treated her as my sister (she is 24yrs old now) & she really listens to me; I told her, 自己不能依靠男人,猶其是佢地啲印尼人,我叫佢睇吓有幾多印印結婚後相繼比husband扔下or離婚?佢都好明白,所以佢更加想留係到做嘢,可惜,佢爸爸唔比,所以,其實現在我已開始物識新工人了...

民房

公爵府

我會信公公. 但係會同公公講返件事. 叫佢知避技. 唔好引起不必要的誤會.

首頁

尾頁

跳至