自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

草姬靈芝孢子~ $199

終於又等到, 草姬靈芝孢子做特價, 60粒裝 $199。 只做1日(17/3/06), 快d去萬寧啦~~~~

大宅

Re: 草姬靈芝孢子~ $199

男爵府

好媽媽勳章

貞貞, 請問你係咪食開呢隻牌子? 好唔好架? 有無效?

男爵府

bobo 寫道:
貞貞, 請問你係咪食開呢隻牌子? 好唔好架? 有無效?

唔係我食, 我買畀老公食。 個人體質唔同, 中醫話我食冬蟲夏草會啱d。 老公就食咗成年, 佢話病得少咗, 就算病都好快好番~~ 佢自己話咋! 咁我咪繼續買畀佢食囉

以我睇過, 市面上得2036 & 草姬係100%全破壁靈芝孢子, 其餘位元堂&余仁生都係得80%。 我唔知當中藥效分別在邊度, 不過就知2036 & 草姬正價係貴好多, $199 實在唔係咁多機會買到

我1次過都買6盒, 有排食

男爵府

好媽媽勳章

貞貞, 請問草姬會員係咪智有著數 D 架? 你都係大客仔, WHY 唔入會?

男爵府

bobo 寫道:
貞貞, 請問草姬會員係咪智有著數 D 架? 你都係大客仔, WHY 唔入會?
咁都算大客

返去拆張表格入架喇~~ 返工冇咁多時間畀我上網填表。

大宅

你地記住問佢LING 10COUPON喎,要自已問,每盒平$10.
我買左12盒,有排食呀..好抵呀,多謝你地報料呀....
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

侯爵府

點樣可以取coupon? 我剛買左, 都無比我喎?
connie 寫道:
你地記住問佢LING 10COUPON喎,要自已問,每盒平$10.
我買左12盒,有排食呀..好抵呀,多謝你地報料呀....

大宅

bought 6 packs, but did not get any coupons? :-(

男爵府

牛年勳章

買滿300才有架.

大宅

I spent $1194 and the saleslady only gave me 2 environmental friendly bag.

首頁

尾頁

跳至