跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: BB 手印腳印

I'm interest. Prefer 集體在somewhere整.

男爵府

睛靈勳章

各位,

唔好意思, 由於我有coupon可減$100, 所以我唔集體order啦.

sorry!

別墅

Winkylee,

我都有興趣, 我prefer 上自己屋企整, 因為帶住bb有d麻煩.

但我前天打電話去honeybebe, 個電話己經
suspend

男爵府

睛靈勳章

doriswong 寫道:
Winkylee,

我都有興趣, 我prefer 上自己屋企整, 因為帶住bb有d麻煩.

但我前天打電話去honeybebe, 個電話己經
suspend

你打tel : 81143630搵李小姐

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=xx-small]我今日啱啱整咗喇, 好快手, 半個鐘唔駛就攪掂. $1040+$100上門費.

大宅

DoDoDoDo 寫道:
[size=xx-small]我今日啱啱整咗喇, 好快手, 半個鐘唔駛就攪掂. $1040+$100上門費.

$1040是否two feet & two hands 呢?

]

男爵府

睛靈勳章

poohpoohlee 寫道:
[quote]
DoDoDoDo 寫道:

$1040是否two feet & two hands 呢?

[/quote]

無錯, 不過size係11" x 15". 點解我會咁清楚, 因為dodododo係我個friend. 我自己都book左下星期一整啦, 其實, 我係 "嬰兒用品"已問過d人, 有d都有興趣, 不如你地集合埋一起訂啦都可叫honey-bebe取9折.

民房

DELETED BY WEBMASTER

DELETED BY WEBMASTER

子爵府

今日去左UNY
個款金色有架的手印腳印
係同BB.ASIA賣緊的同一樣
現家仲做特價$250有95折=237.5
好平呀!!!!!!!!!!!!

大宅

邊到黎嫁??????????

大宅

除了uny外有無其他地方有得買?

首頁

尾頁

跳至