跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 你地開始有害喜現象未?

suki_ng_doraemon ,
我同你一樣, 耐不耐都有d作悶, 公司又係未知, 唯有扮作若無其事 :-(
suki_ng_doraemon 寫道:
死啦!
我開始有作悶作嘔咁.
但係公司都未知架!點算呀??? :-( :-(
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Dear all,
今日係既開心又感動既一日......今日係我作小產後兩星期返e生度檢查, bb size已有10weeks1day大, 估唔到已經可以清楚睇到頭, 手&腳, 再聽埋佢d心跳聲......知道佢有長大, 感覺好實在, 跟住我鼻頭一醱, 想 :-( ,
雖然今次唔係第一次做媽媽, 但仍然好感動
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Leia & bbtse,
多謝你地呀........希望我地全部d bb都健康快樂成長

男爵府

bbtse,
你點呀? 好d未? 有無睇過e生呀? 其實雖然有左bb都盡量唔建議食藥, 但如果你任由d virus響身體入面, 你又唔知咩事, 對bb都唔好啦, 最好都係consult下e生.

首頁

尾頁

跳至