跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 織冷衫(四十三)之瘋癲學院

HoneyTracy, 吉吉, c9~~

ths~

大宅

cc~~

welcome
acintl 寫道:
thank you

[quote]
kiu媽 寫道:
cc~~

check email
[/quote]

大宅

wing, ww~

pls check email~ :mrgreen:

大宅

c9~~

我人影閃過喇~~~走人喇~~
poonsline 寫道:
鬼叫人影都無咩

[quote]
panchu 寫道:
c9 >> 你呢排咩事幹呀?上親嚟都見到妳嘅 仲係次次都 咁樣!!!
[/quote]

大宅

Kiu媽,

想請你的第11隻叮噹個隻藍色係咩色,有冇色號呀 响邊樹買呢? 我都想勾一隻比個囝...

男爵府

hee... hee... 有耐無返學, 幾乎搵唔返學校門口添。

kiu媽,
妳實在好快手, 成品又正... 不過如果唔係咁, 大家又點會咁受刺激, 勤力做功課... 俾10個叻妳!

子爵府

子爵府

eva: 真係靚得交關呀~~~~ 我有你一成功力就好啦

男爵府

你使唔使咁謙呀

大宅

KIU媽 >> PAN都成日叫我織Hello Kitty比佢,我由冬天講到夏天都嚟緊,都未開工

男爵府

33,
如果妳都要 ... 睇怕我都要'掛針'... 以後都唔敢勾/織lu...

大宅

me 2

sheeta 寫道:
33,
如果妳都要 ... 睇怕我都要'掛針'... 以後都唔敢勾/織lu...

大宅

我 .............行埋一邊先 :idea:

大宅

[size=x-large]遲來的功課

大宅

panchu,

好好好正呀!
個仔睇到嘩嘩聲.....

伯爵府

第8頁先黎報到添

kiu媽,
成套衫好似人地係童裝店display出來咁, 真係靚絕瘋癲學院呀

panchu,
咸蛋超人好靚呀~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

33,

#48 好靚好靚呀 ~~~~ 返左 4 盒, 我買左 6舊, 諗緊好唔好買多5舊, 織背心 & 外套
快d去睇下啦... 仲有, 漲價左2蚊
月尾有新書返 , 唔知係咪世編哩

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

唔得... 個個都交功課... 雖然我件有啲out... 都頂住先...

阿女件披 - 正面
阿女件披 - 背面

伯爵府

早晨
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

大宅

Morning

首頁

尾頁

跳至