時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

做咗選民好多年, 從冇投過, 但今次我都會去投。。我唔要保皇黨呀:;pppp:
不過, 說真的, 如果真係去投,千其唔好投白票。。

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

會投票。

珍珠宮

回覆:9/9 - 投票嗎?

一定投,踢走民賤聯!

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

投!

侯爵府

會投票

珍珠宮

sure

大宅

畀面勳章

我屋企人叫我一定要投民建聯
我第一次投,真係咩都唔識,想投白票算

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

畀面勳章

引用:我屋企人叫我一定要投民建聯 我第一次投,

原帖由 small_130 於 12-09-07 發表

...
補充:我屋企人支持國教,傳統思想的中年人

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

renee58 發表於 12-9-7 13:20
投白姐姐
超級嗰票我都想投佢, 但傳聞謝偉俊係保皇(唔知真定假?), 咁白姐姐會唔會夫唱婦隨? 我又唔想俾保皇.

大宅

引用:我屋企人叫我一定要投民建聯 我第一次投,

原帖由 small_130 於 12-09-07 發表

...
I would suggest u \" YouTube \" 民健聯點樣出賣Hk!!

男爵府

回覆 small_130 的帖子

其他人投民x聯有蛇宴食有旅行去又要有車接送.

你自己去投好似唔係好抵wor

講笑咋. 想投邊個咪自己了解下先.再決定投which one lor

大宅

http://www.youtube.com/watch?v=DhVtsS9_ZXY&feature=youtube_gdata_player

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+small_130+於+12-09-07+發表

原帖由 yububu 於 12-09-07 發表
I would suggest u " YouTube " 民健聯點樣出賣Hk!!
其實我都知民建聯啲衰嘢所以真係唔想投佢,但我唔太熟政治,其他嘅又唔知投邊個好!

大宅

畀面勳章

引用:回覆+small_130+的帖子 其他人投民x聯有蛇

原帖由 MISS_MEOW 於 12-09-07 發表

其他人投民x聯有蛇宴食有旅行去又要有車接送.
我呢排都好努力睇下人地討論邊個好,之後再自己了解下不過都就9號,我寧願投白票都唔投民建聯!

男爵府

me too!
我用elimination.

人力唔要.民x聯唔要.工聯會唔要.偽獨立唔要

所剩無幾啦咁

大宅

引用:回覆+small_130+的帖子 me+too!我用elimin

原帖由 MISS_MEOW 於 12-09-07 發表

me too!
Indeed I think 人民力量幾真幾好

子爵府

No

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

寶石宮

引用:Quote:cornmimi+發表於+12-9-7+11:49+一定

原帖由 thinkpanda 於 12-09-07 發表
例如呢d?
:;pppp:面目可憎

首頁

尾頁

跳至