跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

Re: DO 圖地帶

可能要放到好似d 大海報咁,先至搵得番自己個b。
六筒媽 寫道:
hohohohohohoho.....
鴨蛋變左鴨夫人......好多讀者來信.....

其實我諗...如果真係100b頭...咪個個好似粒鼻屎咁細.....(唔好打我~~~)

我仲苦腦中~~~揀咩相....

男爵府

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中..詳情see第一頁)

鴨仔蛋

I have sent the email to you, would you please include my sweet BB la.

Thanks.

Duckmum

男爵府

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中..詳情see第一頁)

鴨仔蛋,

請check pm.(緊急)

大宅

鴨仔蛋,
我send左去您e-mail喇~pls check~~~

子爵府

Re: DO 圖地帶

可以用放大鏡

LongYin 寫道:
可能要放到好似d 大海報咁,先至搵得番自己個b。
[quote]
六筒媽 寫道:
hohohohohohoho.....
鴨蛋變左鴨夫人......好多讀者來信.....

其實我諗...如果真係100b頭...咪個個好似粒鼻屎咁細.....(唔好打我~~~)

我仲苦腦中~~~揀咩相....
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

洋房

Duckmum 寫道:
鴨仔蛋

I have sent the email to you, would you please include my sweet BB la.

Thanks.

Duckmum

Me too, please.
家有三個小寶寶 : 子淇 1995年6月6日 子鳴 1995年6月6日 子維 2005年9月29日 ;-)

大宅

check哂收哂大家d相...
個個ok~

得~pretty penny 2張相太細~比bk大頭相重細好多~do出黎會好粗...
pretty penny 可否再send~ :-P

10巴星會員得kitna/mandy/kat/coco乖乖send來~其他d呀下~
留意4月5日前比我~嘿嘿...@@""

子爵府

我都send左喇,唔該晒~~~

子爵府

鴨蛋~
記得唔好miss 左世然呀 >0<
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

kathychoi 寫道:
鴨蛋~

傻k~

要登記入場no./e-mail add/....
咁你like邊張ar~@@""

子爵府

鴨蛋,
我send 左3 張相俾你呀

複式洋房

LY爸
做乜你一次SEND 三張~~

鴨旦媽
等我睇下星期六日影唔影到D 靚相先
如果冇就SEND返舊O既過你~
THX~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

鴨仔蛋,
pls check e-mail, I already sent the photo to you la...
thanks!

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
kathychoi 寫道:
鴨蛋~

傻k~

要登記入場no./e-mail add/....
咁你like邊張ar~@@""[/quote]

大宅

mikitten/wingyee_ma

唔知點解(sina)收唔到你地~
pls send ~(yahoo)
[email protected] (new 1GB)^^"

其他人可send~
[email protected] /
[email protected]

複式洋房

鴨仔蛋,
我會快快搵張cutie photo send 俾你!

民房

蛋媽

send在相俾你, 睇下有無問題

洋房

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中...)

已經e-mail咗相比妳,有問題就pm我啦 !thx

子爵府

send 多幾張俾鴨蛋姨姨留低丫嘛,
等佢得閒再整圖果陣米可以用朗言張相黎試囉。

鴨蛋,
你個mail box 爆左,我最後send 得兩張咋。 :cry:
樂爸爸 寫道:
LY爸
做乜你一次SEND 三張~~

複式洋房

又係喎 LY 爸~
我都SEND 定幾張俾鴨媽先~

子爵府

send 下 send 下... 鴨蛋ee 要開多幾十個email 先夠。

首頁
23456...8

尾頁

跳至