心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公既屋企人

:tongue:

唔該比個位黎呻下!!! 我用以上既表情黎形容, 我好頂佢地唔順. 唔想再有任何關係.
你地同佢地關係好o麻??

大宅

Re: 老公既屋企人

我同老公屋企人都 OK ~~~

你有咩唔開心就呻出黎啦 ~~~

我有唔開心都會上BK呻

別墅

ginnieginnie 寫道:
:tongue:

唔該比個位黎呻下!!! 我用以上既表情黎形容, 我好頂佢地唔順. 唔想再有任何關係.
你地同佢地關係好o麻??

你漏佐la ?-( :evil: :-(

大宅

唔係路架佢地 火滾呀真係

大宅

我都好鬼唔鐘意佢地架,下兩星期我62生日,我都唔會出席,見到佢地我想死!!

珍珠宮

咩事呢?

大宅

blueblueblue 寫道:
我都好鬼唔鐘意佢地架,下兩星期我62生日,我都唔會出席,見到佢地我想死!!

我都等緊呢一日, 我加個女加個仔都唔會去.
我個仔下個月出世都唔會比佢見添

男爵府

ginnieginnie

可以講下何解會咁討厭老公屋企人呢?

大宅

前兩日我帶左個女入醫院, 因為佢d 燒退下唔退下成個星期喇. 老公同我攪掂入院手續, 諗住叫佢退休既62黎睇住個女一陣, 等我番屋企攞d 日用品都好啦.
佢唔肯不得止, 仲鬧我老公添. 佢話我老公就晒個老婆wow, 大佬, 我大緊肚35週啦. 可能隨時生架啦. 幫我睇一睇幾粒鐘姐. 佢話醫院有姑娘有醫生, 唔需要佢wow. 又可能講埋晒d 冇比家用既說話law, 攪到我老公好大聲同佢嘈. 我識佢咁耐, 佢未試過咁樣對佢屋企人架.

攪到我突然請左兩日事假, 又冇得番工, 又冇得番屋企. 我老公點都要番工架. 係咪. 佢見我餓到死, 尿又行唔開去柯, 緊係心痛啦, 我見到佢想喊添呀. 攪到我仲內疚.

事關我o係兩星期前炒左個工人, 可能佢地覺得我做得唔o岩啦. 咪成日同我老公講話我唔顧後果, 又嘜又物咁law.

咁我炒個工人真係唔o岩, 佢真係好衰呀o麻. 唔通真係搵自己笨咩, 攪到自己辛苦成咁. :cry:
叫我忍個工人wow, 我真係做唔出一個月通知之後仍然比個女同佢單獨相處一日.
佢地叫我忍, 但又唔係過黎幫我睇住個工人wow. 成日話佢做唔出d 咩花樣, 唉. 我比佢地激死呀真係

我日日心驚胆跳咁番工, 攪到我食唔安訓唔樂. 我大緊肚架, 唔想影響埋細o個個.

咁個工人真係走左啦, 佢地開頭都有幫一兩日咁既. 點知又暗示話唔可以幫我啦wow. 都唔幫埋我兩星期, 我都就放產假啦. 成日諗住得攪得掂, 佢個仔請假覺得好奇怪咁. 我老公都想幫輕下我啦, 個肚羅咁大, 行得又慢. 個女又細wow, 得2yrs 多d. 講野又唔係叻, 成隻馬騮咁.

番到屋企我做家務啦, 咁佢地o係度睇住bb, 我咪tall 地掃地law. 佢地真係唔會幫下手架wow. 問一聲都唔會. 幫我睇個女, 又唔比野佢食. 佢話bb 話唔食wow. 算啦!!!!

佢地冇湊開都算啦. 我係嬲在佢地前兩日講明唔再幫我地姐, 咁得啦. 親人wow, 我同老公都好失望, 點解可以咁絕.

別墅

唔怪得你咁火啦~~ 如果你老公都好嬲的話..咁佢屋人真係好過份果 d 啦....冇計啦..見步行步囉..你仲大住個肚..心平氣和 d 啦....

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

最好唔洗有聯絡,不過無咁既可能,我老公好顧佢d兄弟姊妹(佢顧我老爺我無異議).

男爵府

ginnieginnie

咁又真係絕左d 喎,係有困難時都唔伸出援手,如果話無事無幹都要佢地幫就話姐,小朋友係醫院好慘ga,無個人係度睇住好陰公的,佢地2老真係完全唔要得呀,難怪你會咁火滾.
如果我係你,我都會好似你咁,以後都唔會再見佢地,佢地亦都休想見到d 孫,唔比d 顏色佢地睇,佢地就以為你好"蝦",人善被人欺真係無錯ga,既然你都就快生得,你要小心點啦,唔好理果2隻老野,亞女可否放在家附近的幼兒園呀? 我見有d 朋友都係暫挓ga,等你或你老公放工後去接她,有些可以至到8:00pm的,起碼都係一個安全既地方嘛.

子爵府

好媽媽勳章

係囉...暫時放係托兒所...你都就黎生得...唔好嬲咁多啦...會影響bb架...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

xyzxyz!!!
本身係諗住放佢o係托兒所架, 點知佢病左咁耐都冇番過學. 發燒唔比番架o麻. 咁琴日老師打黎話佢o個間野有一宗手足口wow.
咁我下星期又唔會比佢番佢托兒架啦.
真係好鬼死黑仔架, 都唔知行咩衰運呀..................

伯爵府

好媽媽勳章

我個仔都係發燒成個星期了,時好時燒咁,我都請了幾日假啦!因我媽都病了無人湊仔。
你老爺奶奶咁樣真係好令人激氣,可以叫你媽幫你嗎?小心身體,壞事都已經過去啦!好事很快會到來的!
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

禁止訪問

大宅

可以搵到自己阿媽幫就緊係好啦, 衰在佢唔得呢.

不過呢兩星期佢可以同我頂下先, 我仲有兩星期開始放產假啦

首頁

尾頁

跳至