婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無試過在深圳做假牙?

我知商業城附近有幾間牙醫診所,請問效果如何?

大宅

Re: 有無試過在深圳做假牙?

昨天同同事講開, 他上星期去了深圳朱咪咪賣廣告個間, mook 牙, 好掂 (衛生好好, 又唔痛), mook 大牙$80 (佢係hk睇牙醫要叫佢$700).

大宅

summer_66 寫道:
昨天同同事講開, 他上星期去了深圳朱咪咪賣廣告個間, mook 牙, 好掂 (衛生好好, 又唔痛), mook 大牙$80 (佢係hk睇牙醫要叫佢$700).

咁知唔知補牙同假牙要幾錢呀,
我老公話要去杜牙根,
我想去洗牙,
THX~

複式洋房

請問知唔知有沒有植牙 ?有沒有朋友試過 ? 謝謝

子爵府

我覺得見血的野,如脫牙,就唔好係深圳做。
不過整假牙唔駛見血,就考慮係深圳做,因平好多。
請問朱咪咪的牙醫診所地址係邊? 近羅湖商業城火車站?

大宅

MrsFung 寫道:

係火車站上面,
叫雅建口腔門診,
下午電視有廣告,
仲有電話檢查詢架.

子爵府

謝謝你!因平時返工,無睇電視!

小靜妹 寫道:
[quote]
MrsFung 寫道:

係火車站上面,
叫雅建口腔門診,
下午電視有廣告,
仲有電話檢查詢架.[/quote]

別墅

我啱啱去咗杜牙根,(朱咪咪果間)$690加X-RAY連藥,好好,doctor and nurse都好nice,我入到去話好驚,大嗌,佢哋都好好,無話我麻煩,又無黑面,不過等咗個幾鐘(佢果道已經有十幾個醫生on duty!
:-) :-) :-)

伯爵府

mayluk818 寫道:
我啱啱去咗杜牙根,(朱咪咪果間)$690加X-RAY連藥,好好,doctor and nurse都好nice,我入到去話好驚,大嗌,佢哋都好好,無話我麻煩,又無黑面,不過等咗個幾鐘(佢果道已經有十幾個醫生on duty!

杜完牙根要整牙套架,我上次杜完都要整,最平都要$580

別墅

係呀!不過醫生同我講$550起,你杜完牙肉有無少少痛?

伯爵府

mayluk818 寫道:
係呀!不過醫生同我講$550起,你杜完牙肉有無少少痛?

有ar,過幾日就無事架啦

別墅

fanfan0582:好彩你話比我聽,如果唔係我都有d驚!thank you!

首頁

尾頁

跳至