潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家會否買花園街衫,怕唔怕多人撞衫呢

請大家分享下

大宅

Re: 大家會否買花園街衫,怕唔怕多人撞衫呢

唔好話花唔花園街d 衫....係好怕撞衫就真...

男爵府

我自己買衫都好雜0既, 細個0個時通常都係買日本/意大利衫. 但係而家都肥0左好多 - 有120幾磅, 通常去boutique 都買唔到.所以有時會去花園街買下0的出口貨, 減價時就回去香工睇.而返工衫就會去playlord, indivi 到買.

以前細個就會好介意同人撞衫, 但係大0左覺得其實好多時大家0既襯法都唔同, 所以都唔可能一模一樣, 都唔會點介意0拉...
違規簽名-超版代刪

侯爵府

我又未試過同人撞衫wor! 但都有一兩次見到人地都有自己件衫, 其實都冇咩所謂既! :wink:

子爵府

我地又唔係明星,撞衫有乜出奇!
鍾意個款就買!
唔好話平野,LV袋甘貴,米撞袋仲多過撞衫好多!

雖然我未試過同人撞衫!
但都有見到人地都有自己件衫,
有時會留意下人地點襯,
如果好睇旣都會跟~
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

[quote]
tiffany_wong23 寫道:
我地又唔係明星,撞衫有乜出奇!
鍾意個款就買!
唔好話平野,LV袋甘貴,米撞袋仲多過撞衫好多!

雖然我未試過同人撞衫!
但都有見到人地都有自己件衫,
有時會留意下人地點襯,
如果好睇

別墅

其他地區買的衫都有機會同人撞的啦, but I don't care too.
平淡是福, 開心每一天 :-D 心已滿足, 皆因身邊有庝愛自己的人~~

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

民房

咪就係

別墅

We should mix and match, right? It's fun to look nice and have people praise you when you are just wearing clothes from Fa Yuen Street!

大宅

qooqoo514 寫道:
唔怕同人撞衫 , 最緊要著得好睇過佢就得喇...

洋房

一D都吾介意. 貴都有人撞啦 何況平.

複式洋房

撞衫我又唔怕. 只要有自信, 就乜都唔怕.

複式洋房

我成日都係花園街買causal wear架
但都未試過撞衫播
返而係d中上價舖頭買個d衫, 褲, 裙, 鞋仲容易撞喎
不過就算撞左都無所為
因為Mix and Match一定有d唔同o既

別墅

[size=large]agree...agree....
qooqoo514 寫道:
唔怕同人撞衫 , 最緊要著得好睇過佢就得喇...

子爵府

個個襯法都唔同,有時仲可以睇下人地點襯,我覺得買牌子野仲容易撞呀,所以我鍾意去細舖買衫。
***南無阿彌陀佛***

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

2024年龍年勳章

話說上年冬天 ...

係花園街有條裙我好想買, 但咁o岩有位小姐又買, 咁我無買到啦

過左幾日行街, 1日內撞到3個女仔都係著哥條裙, 最多係底色5一樣 ....(好似有黑底白花 / 白底黑花, 係d花哥道, 又有d銀色線咁既野....)
之後行去tst 又撞多個 ......

心諗 :[真係好彩無買...一日撞4個, 真係第一次]

別墅

無諗過撞衫呢個問題, 要撞衫亦都唔止淨係响花園街買先會撞啦.

男爵府

首頁

尾頁

跳至