婦女醫護

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

痾血! 有冇痔瘡e生介紹?

請幫忙! Kowloon side

大宅

Re: 痾血! 有冇痔瘡e生介紹?

DR BOOK KWOK SHING

Tel:23931600

子爵府

你係內定外呀?

別墅

hi,
我又有痔瘡這個煩惱,在網上search過我的情況可用結紮法治療. 妳們有否好e生介紹呀!!
謝謝!!!

複式洋房

我有第一個BB時, 他送了2粒痔瘡給我, 那時有人介紹一本叫:阿樂救人秘方的書給我, 內裏有一方中藥吃5次就可醫好, 之後要保持多喝水及小心飲食, 如有番發再吃, 以前在明報時常有登其人的藥方, 但後來好像被醫生投訴說沒有科學根據被停, 但有太多人要求, 所以把一些好多讀者回覆"有效"的出書, 這藥方我都用過, 有效(生了第2個後又生多2粒, 開始時好像提子, 圓圓大大的, 還出血, 用了3剂, 出血停了, 圓圓的變小和像沒氣的氣球) 如你有興趣我PM比你, 因以前有醫生反對不科學, 所以我不便公開豋出

大宅

iris_chan

可否PM 埋比我呀? 我的親人有需要呀, 多謝你先!!

別墅

iris_chan 寫道:
我有第一個BB時, 他送了2粒痔瘡給我, 那時有人介紹一本叫:阿樂救人秘方的書給我, 內裏有一方中藥吃5次就可醫好, 之後要保持多喝水及小心飲食, 如有番發再吃, 以前在明報時常有登其人的藥方, 但後來好像被醫生投訴說沒有科學根據被停, 但有太多人要求, 所以把一些好多讀者回覆"有效"的出書, 這藥方我都用過, 有效(生了第2個後又生多2粒, 開始時好像提子, 圓圓大大的, 還出血, 用了3剂, 出血停了, 圓圓的變小和像沒氣的氣球) 如你有興趣我PM比你, 因以前有醫生反對不科學, 所以我不便公開豋出

Hi iris_chan,
我有興趣呀,請PM比我,好嗎??

Thanks a lot!!!!! :wink:

複式洋房

Dr Samuel Kwok of HK Sanatorium. Very good in doing operation for 痔瘡.

別墅

Re:痾血! ! 有冇痔瘡e生介紹?

Iris_chan

I have this problems and always痾血!, please PM me

大宅

iris_chan,

我有興趣呀,請PM比我, Thanks!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

iris_chan,

請PM比我, Many Thanks
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

複式洋房

pakheill128, karakara, bigbobo, manky媽咪, coby@:

我send咗M比你地啦, 你哋查吓收唔收到啦, 另外PM給我的媽媽我都PM咗比你地, 我用過好有效, 我見同病房的女病人做了痔瘡手後(我不知她用那個方法), 她坐又坐不了, 去TILET時又出血, 還說好痛, 還要用藥水清洗, 但有一點要注意, 我個仔是G6PD的, 好多中藥不可吃, 在此藥方中我不知可否用於此類人,
在書中沒有註明怎樣去服, 我是四婉水煲埋一婉, 每天服一剂, 我買每剂13元, 共$65, 去看醫生都不只此價錢, 好低

複式洋房

iris-chan,

Please PM me the details.

Thank you.

別墅

Hi iris_chan,

唔該晒妳呀,pm我已收到了,等我試吓先, 再thank you......haha :wink:

大宅

iris_chan,

我收到了, Many Thanks!

別墅

Iris_chan,

You are so nice..
Received. Many many thanks....

大宅

iris_chan,

請pm給我, 我老公也有這種煩惱, 謝謝!

gracey

複式洋房

請PM比我. Thanks!

大宅

iris_chan:
Please PM me the details.
Thank you.
BBball

複式洋房

369, gracey, BBee, BBball及其他11位PM給我的媽媽:

我已PM藥方給你們, 但書中沒有提過如開刀割過的有效否, 如有些人沒有效又是開刀的, 可以提出來, 大家參考, 因為有些藥方是註明不可開刀(破氣)的

首頁
12345...16

尾頁

跳至