時政擂台

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

被告自21歲起先後與四名男子誕下五名子女,部份子女分別住在外婆家和寄養家庭,有時更會暫託在被告父親居住的護老院。 ....... 專家證人屯門醫院小兒科顧問醫生鄺毅山供稱,被告給男嬰所飲用的奶被開稀,由每150毫升調以八匙奶粉減至五匙,脂肪及蛋白質含量只得正常的六成,導致男嬰營養不足,並指死者明顯嚴重消瘦。

@*@&^$&^@%)*&@#_()*

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

最衰bk唔出得"髒話", 呢單新聞我真係好想爆X
你已有4個就算呢個NO. 5冇能力養咪送去保良局,
唔要佢送比人都好過鑑生餓死.
唔夠膽大大聲話你有心咁做, 始終單案未判, 即管睇下個官點講,
但係好肯定呢條友一D惻隱之心都冇!
唔錫小朋友都唔=虐待佢!
稍為有D同情心, 見到BB生得咁奀都會諗下辦法想佢肥D, 而唔係「唔覺得有問題」, 由得佢繼續瘦!

伯爵府

回覆:cy101 的帖子

都吾知生咁多做乜,跟本照顧吾到自己仔女仲要毫無悔意

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:拒認開稀奶粉 BB活活餓死媽媽再受審(相片可能令人不安)

子爵府

回覆:michellepoon 的帖子

正X街,呢d人要拎去打把先得

http://uccfs.paran.com/PUD/co/conut1004/IMG/20110227/1298810488_201102272141582684200601_0.jpg

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

賤人,廢柴,人渣,豬狗不如

伯爵府

回覆:cy101 的帖子

都吾知生咁多做乜,跟本照顧吾到自己仔女仲要毫無悔意

侯爵府

醒目開學勳章

回覆:拒認開稀奶粉 BB活活餓死媽媽再受審(相片可能令人不安)

伯爵府

點解可以咁對自己親生骨肉

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

但她堅稱自己「廿四小時都響屋企」,否認疏忽照顧[size=14.999999046325684px]。>>>>

但人在心不在呢!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我一般情形下唔會咁講,不過佢咁既人真係應該有報應

陀第5個有可能會唔知自己大肚? 你真係當人傻架? 咁無知唔好係咁俾人上啦

珍珠宮

春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

五個仔女四個老豆叫佢去死

珍珠宮

Kashbaby 發表於 12-9-20 09:53
佢唔合資格做人媽媽,更加唔合資格做人

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不知所謂, 識完一個又一個, 叫佢唔好再生, 累死人

象牙宮

人渣

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢真係肥c大隻, 個死人樣又一d內疚都無
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想生的生唔出,呢啲人渣就生完唔養仲要間接害死個BB。
點解??我唔明。
笑下又一日。放鬆下啦大家!

禁止訪問

子爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

若要人不知 唔好咁低B !  : P

首頁
34567...8

尾頁

跳至