自由講場

跳至

首頁
23456...23

尾頁

大宅

引用:媽媽好想離開呢個世界。永遠永遠咁走!細個

原帖由 Bubu520 於 12-09-22 發表
媽媽好想離開呢個世界。永遠永遠咁走!細個俾家姐打日日當我唔係人咁打!大個最愛既男人今日發癲鬧我。仲一 ...
既然有勇氣死,不如比d勇氣同囡囡堅持落去!人生匆匆幾十年,衰d講而家已經行左一半,點解唔堅持埋果一半呢?最辛苦最難挨既日子你都挨過左,以後幸福既日子要靠你雙手啦,要知道幸福唔係必然既,做咩都要靠自己,既然別人靠唔住,個囡就靠晒你啦!支持住,大家都會為你加油!世界上有好多人連健全既身體都冇,大家要珍惜自己!共勉之!

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:囡囡。媽媽捱不住了

冷靜!搵人傾下啦

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

樓主冷靜d,千萬不要做儍事。你咁錫囡囡,你都唔想佢無左媽媽係身邊架,係咪?有媽的孩子像個寶呀!

別墅

回覆:Bubu520 的帖子

囡囡大把人𡃶 都唔及媽媽𡃶 快d去𡃶下個囡啦 你係佢嘅所有嚟㗎 咪攞走囡囡嘅至愛呀!

男爵府

畀面勳章

樓主!停一停,諗一諗!珍惜生命!囡囡好需要你!唔好指意爸爸呀!你走左,爸爸可能會再婚,後母通常蝦囡囡架!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主冷靚d,就係為左個好先更加要撐落去,一個男人癲起上黎連小朋友都打,你仲放心交低個女俾佢,唸下小朋友無左媽咪係幾慘

追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

禁止訪問

伯爵府

冷靜啲 ...

水晶宮

好媽媽勳章

引用:媽媽好想離開呢個世界。永遠永遠咁走!細個

原帖由 Bubu520 於 12-09-22 發表
媽媽好想離開呢個世界。永遠永遠咁走!細個俾家姐打日日當我唔係人咁打!大個最愛既男人今日發癲鬧我。仲一 ...
由細到大都俾人蝦,依家仲因為自己而令到最愛錫的囡囡俾爸爸打,呢一刻你的心情真係好難受吧!但囡囡如果無左你嘅保護同教佢去防範,將來佢可能會更慘。有咩唔開心講出來等大家幫你分擔啲啦!

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

珊瑚宮

2024年龍年勳章

你走左個女點算?你唔驚佢爸爸打得佢好勁,冇人錫佢,俾人虐待咩?一定要好好睇住個女呀!冇左你佢好慘架,你忍心咩?

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你一定要加油撐落去呀!!!
你女比佢打你仲諗住佢會好好咁幫你湊大個女呀??
當佢第日有第2個老婆時,你覺得你女會有幸福嗎??
唔好傻啦,唔好再轉牛角尖
死係解決唔到問題!!小朋友冇左母愛係好慘架
比起我,,你已經好好多了
凡事唔好諗到最壞,樂觀d,雨過就一定會天晴,分分鐘有彩虹tim呀!!送張杷相比你,,我影果日係打8號風球

感激遇上你~

子爵府

冷靜d , 囡囡最需要係你呀, 你離開左唔會保證佢係幸福。 只有陪住佢成長, 看得到才是真的!

男爵府

畀面勳章

JM們,呢個情況需要報警求助嗎?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

樓主。你女女都需要你架!加油呀!

大宅

留個女俾個打佢嘅爸爸,幸福極都有限!小朋友有媽媽先會有幸福㗎!因為一時嘅坎坷而放棄自己生命,好唔值得!如果你離開咗,個C6娶個後仔乸俾你個女,到時個女點受苦,你都愛莫能助!!我呢排聽我家姐講佢小學同學個家姐離世了!留下個七歲小朋友!死咗果兩日,小朋友問佢嫲嫲,點解我個心好唔開心,好似好心痛?呢幾晚我好難入眠,媽媽呢?我以前同媽媽一齊瞓好快瞓㗎,但我宜家瞓唔到。。。家姐同學個家姐,佢身世仲慘,係監生俾個老公同家婆逼到生癌而死!佢生完個仔七年,佢老公滾足7年,仲帶D雞返屋企搞俾佢睇!嫌佢矮,無身材!個家婆又成日講說話佢聽!日頭要管理公司,個老公一D都唔理,只顧玩樂!夜晚丈夫又帶雞返去刺激佢!但個男人又唔肯同佢離婚!佢日子仲辛苦過你!人哋為個仔都唔捨得死!!!你因為小小事而自尋短見,你知唔知生命可貴呀??

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主。。冷靜。冷靜

禁止訪問

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Bubu520 的帖子

好多野都係一線之差,唔好做傻事啊。
你可以試下搵社工傾下,希望可以幫到你,熱線 2382-0000 (24小時)

大宅

樓主,你應下我地吖!
阿囡最需要媽媽既愛呀!你唔可以離棄佢!

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

請為女女加油

首頁
23456...23

尾頁

跳至