跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~72嘩鬼Happy俱樂部~~

sabina_bb 寫道:
mon到你收啦
c啦我同我老公有意見分析呀 :cry: 我想比collins入km佢話不如去sc喎. 點算 :-( 連佢同事都話sc唔好但佢又有一個同事個女讀緊, 所以佢想比collins入sc :cry:

之前又話有左決定讀SC既? 妳曾幾何時又比mon姐說服左呀?? mon姐確係有一手既!!

侯爵府

係呀係呀 我就係咁既人黎架, 唔知有無人信呢 咁識講野我都要請你食野囉 :mrgreen:

好呀! 好呀! 我要食鵝肝!!

伯爵府

請問呢個"X"係咩意思呀. 我唔怕你講個"煩"字架

我講梗"屎"呀~~~ :mrgreen:

侯爵府

緊係唔係啦 我一開始就係真我本色 19好怕d女人好’之’整同怕羞架. 上次我有個friend係佢bf面前表現得好怕羞, 佢即該打 仲話頂唔順添. 19天生係被虐待狂

妳就好啦, 嫁個19咁既被虐待狂, 我老公相反, d嗲聲嗲氣女仔最啱佢! :evil: :evil:

伯爵府

聰明豆 寫道:
之前又話有左決定讀SC既? 妳曾幾何時又比mon姐說服左呀?? mon姐確係有一手既!!

唔係全關亞mon事而係我真係聽到好多sc既唔好野

侯爵府

你地呢班衰野成日係樹講反話 人地唔知仲以為你地真係係樹讚我呀 :tongue:

我一路都讚緊妳架bor?? 邊句說話另妳覺得我既真心真意呀?? :cry: :cry:

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
係呀係呀 我就係咁既人黎架, 唔知有無人信呢 咁識講野我都要請你食野囉 :mrgreen:

好呀! 好呀! 我要食鵝肝!! [/quote]
無所謂, 鵝肝呢家野平有平食貴有貴食. 百佳都有得賣, 等我下次見面去百佳買比你食先

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
請問呢個"X"係咩意思呀. 我唔怕你講個"煩"字架

我講梗"屎"呀~~~ :mrgreen: [/quote]
傻婆, 依家香港地有幾可見到街有屎呀 嘜你成日都會踩到架 oh....so poor :cry: :mrgreen:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家, 花,

我啱啱做咗個訪問啦,唔知得唔得呢?

呀! 我成日都吾記得問妳地有無打到比妳地添?? 祝妳成功先!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
妳就好啦, 嫁個19咁既被虐待狂, 我老公相反, d嗲聲嗲氣女仔最啱佢! :evil: :evil:

係呀19真係好怪架 有時對佢溫柔d好d佢個c野就會話"你做咩呀, 你咁樣我會好驚架"連我亞媽都知佢係賤骨頭對佢好d佢就驚

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
你地呢班衰野成日係樹講反話 人地唔知仲以為你地真係係樹讚我呀 :tongue:

我一路都讚緊妳架bor?? 邊句說話另妳覺得我既真心真意呀?? :cry: :cry: [/quote]
呵你地話真心就真心囉

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
襯家, 花,

我啱啱做咗個訪問啦,唔知得唔得呢?

呀! 我成日都吾記得問妳地有無打到比妳地添?? 祝妳成功先!! [/quote]
哎呀我仲未添 c啦剛剛有個call打比我但我飛唔切miss左, 唔知係唔係添 真係唔係你財就唔入你袋

侯爵府

唔係全關亞mon事而係我真係聽到好多sc既唔好野

呵....原來係咁!!

我都睇緊今年既幼稚園指南, 諗兩諗就算kinki讀KM, SC, KV都好, 到考小一時, 怕佢考吾到間好既政府學校, 好既私校又吾收佢都吾知點算?? 我吾同妳地有得比個囡讀母校!

所以我依傢諗緊考培正, 起碼小學一定直上嘛!

但協恩人地話吾係100%入返佢既小學喎??

吾理咁多, 間間都考哂先再決定, 唉!! 一間都吾收就收皮都得囉!

侯爵府

無所謂, 鵝肝呢家野平有平食貴有貴食. 百佳都有得賣, 等我下次見面去百佳買比你食先

無所謂, 我對食就有大食大, 有細食細既啫!! 不過妳識吾識整先??

侯爵府

傻婆, 依家香港地有幾可見到街有屎呀 嘜你成日都會踩到架 oh....so poor :cry: :mrgreen:

都吾係架, 我地油麻地成街都屎架, 咁當然係狗屎啦! 又話咩罰千五蚊?? 仲要痾正o係差館隔離添呀!! 周街流浪狗, 走埋去問隻狗攞千五咩??

侯爵府

呵你地話真心就真心囉

難得妳明白我!! :cry: :cry:

侯爵府

哎呀我仲未添 c啦剛剛有個call打比我但我飛唔切miss左, 唔知係唔係添 真係唔係你財就唔入你袋

有無來電顯示呀? 或者我比個電話妳妳扮哂野收到佢地電話咁囉!

伯爵府

sorry啦,我呢頭個碼頭真係有好多屎架....白鴿屎呀~~~ :mrgreen:

伯爵府

聰明豆 寫道:

呀! 我成日都吾記得問妳地有無打到比妳地添?? 祝妳成功先!!

希望啦,唔知佢幾時會再打俾我呢?

伯爵府

等吓啦,就快打俾你架啦。

首頁

尾頁

跳至