跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 各位媽咪會帶BB去游水嗎?

我就唔打算買住果D水泡比BB呀...因為覺得咁細個坐唔穩陣~
我可能聽日會出去MK卓悅對面間舖頭度睇下有冇果d cool頸水泡~
好似話都係$18-20個之嘛~
至於坐果d就等佢大d先用啦~

大宅

cool頸水泡?係未比bb用架?我未見過呀!

男爵府

catbaby,

can u give me the address in Mk to buy the baby swimsuit?? thanks.

大宅

bbjan

地址: 大埔道48-56號 (隔離係 "中正大藥房") 如果搭MTR就係太子A出口向深水步方向行大約5-10 Mins
bbjan 寫道:
catbaby,

can u give me the address in Mk to buy the baby swimsuit?? thanks.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我琴日去左花園街買左個cool 頸水泡俾bb喇, 廿蚊. 另外買左條泳庫仔15蚊.
好希望快d好天可以帶阿仔去游水呀.

別墅

我帶左佢去泳池啦,佢都幾鍾意!不過尋日去沙灘佢仲開心,我老公扶住佢企o係水邊,佢將對腳插入d沙度玩,又想走出水,好搞笑!

大宅

原來尋日朝頭早帶左bb去泳池, 不過因為d水都涼涼地. 結果都係冇落水. 最後下午就周佢去左黃金海岸玩沙, 佢都玩得好開心.

首頁

尾頁

跳至