論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想炒個工人呀,之前放假已經好遲返屋企,尋晚竟然唔返,而家都唔知去咗邊,電話唔通!我係唔係要去報警同即時炒佢?

大宅

回覆:工人冇返屋企,係唔係要報警?

要保充,佢之前同我講話10:30pm.

禁止訪問

BK Milk勳章

回覆:BiBi100 的帖子

大宅

回覆:工人冇返屋企,係唔係要報警?

我都想即炒呀,但係2個鐘頭前打返嚟話佢同朋友係酒店瞓,因為嘔所以冇返嚟,重要話電話冇電,我地話朋友冇都冇電呀,酒店冇電話呀!根本就講大話,我老公問佢間酒店係邊,佢話上環western hotel. 講講吓cut線Tim. 我同老公講要即炒,佢話阿仔點呀?真係好激氣呀,
你地話即炒好定出warning letter後等請到第二個再炒呀,好煩呀!,
如果眞係要letter點寫呀,好想喊,放假好地地要搞呢d嘢!!

別墅

唔晒,現在d人係哽g啦

男爵府

引用:先电話及sms佢,睇下佢在那裹?如聯絡上,

原帖由 hv245 於 12-10-01 發表
先电話及sms佢,睇下佢在那裹?如聯絡上,限時要佢即番。起時未返或聯絡石上,即報警。 如回家,即俾warnin ...
呢種錯洗唔洗補錢炒?

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+hv245+於+12-10-01+發表先电

原帖由 wellmax 於 12-10-01 發表
呢種錯洗唔洗補錢炒?
要補架

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

首頁

尾頁

跳至