自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

自從冇咗google map之後,我好想換電話。唔知各位有冇其他原因而想棄用iphone。

水晶宮

回覆:有冇人打算棄用iphone?

Google map 對妳這麼重要嗎?

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

用緊5,好好用吖

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我諗用開的人很難返轉頭

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:用緊5,好好用吖 +

原帖由 Ryanma 於 12-10-07 發表
用緊5,好好用吖
Me too

My Two Princess

子爵府

引用:自從冇咗google+map之後,我好想換電話。唔

原帖由 芝達 於 12-10-07 發表
自從冇咗google map之後,我好想換電話。唔知各位有冇其他原因而想棄用iphone。

...
新個map真係勁差,完全locate唔到位置。

公爵府

好少用map,本來心思思想換三叔,後來有朋友出左5,拎上手就愛上它了

珊瑚宮

畀面勳章

無錯, 今日到手, 差緊電

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:無錯,+今日到手,+差緊電+

原帖由 小可愛11 於 12-10-07 發表
Yeah

My Two Princess

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:芝達 的帖子

雜誌介紹唔用app版,用bookmark咗嘅網頁shortcut一樣得

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

用緊iOS, 安撞各一

珊瑚宮

畀面勳章

pigpig 發表於 12-10-7 18:27
Yeah

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

轉咗三叔

男爵府

引用:自從冇咗google+map之後,我好想換電話。唔

原帖由 芝達 於 12-10-07 發表

...
中原地圖幫到你

男爵府

我放棄了iPhone,我覺得iPhone apps好過android,display靚過Samsung,但我喜歡煲劇,所以用note。

水晶宮

新Map定位比google 準確

子爵府

引用:無錯,+今日到手,+差緊電+

原帖由 小可愛11 於 12-10-07 發表
Sales敎唔洗差電,可以立即用。
太過我攪iTune upgrade攪咗幾個鐘

子爵府

買咗5,第一次用iphone的產品,先知之前用Note有幾好用,而家有啲後悔

minmin  唔洗後悔, 放咗5去, 都仲有賺, 再買第二部。  發表於 12-10-7 22:53

珊瑚宮

畀面勳章

whoami1977 發表於 12-10-7 18:40
Sales敎唔洗差電,可以立即用。
太過我攪iTune upgrade攪咗幾個鐘
但我攞機時個 sales 話要差8個鐘, 不過之前我買 Iphone 4 返來都有差電先用

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔會棄用, 同埋我平時好少用map....

首頁
12345...6

尾頁

跳至