美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+minna00+於+12-10-16+發表你

原帖由 RyanloMama 於 12-10-17 發表
$560,firming 果隻岩冬天,要抹走或水洗另外果隻水潤D,免洗,我2隻刀有,視乎5同情況來用:ilove ...
搞到我心思思想買添我之前未用過,如果我驚笠,應該試邊隻好d?

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+RyanloMama+於+12-10-17+發表

原帖由 RyanloMama 於 12-10-17 發表
做完按摩,再加埋個refining mask, 超正,暗粒即時少好多,好滑

...
呢個mask幾$?

子爵府

Seilunica 發表於 12-10-15 18:53
Revital whitening serum AA EX, 用左一星期,同阿媽食飯,佢問我塊面搞乜來,靚咗咁多!

...

去唔去到暗瘡印 & 去黃呀??
how much??
幾時先上到車.....

大宅

回覆 creamkkl 的帖子

Shiseido Revital條line-- eye cream .係邊隻?Shiseido網上唔見有,第二條line就有.

男爵府

minna00 發表於 12-10-16 14:35
你用vital massage定firming up?見網頁有兩款?大概幾$?按完會笠痴痴嗎?唔好意思,太多問題添

...

我用Vitalactive massage cream,唔洗沖水,啱我呢啲懶人.....我唔覺得笠,夠潤同吸收得好快,我之前係皮膚乾到甩皮唔上妝,年頭開始日日用,我會日頭用,用嚟取代日頭嘅精華,個妝貼咗同埋改善埋乾甩皮嘅問題!$560一盒,我自己用到接近7-8個月.....非常抵用(可能我慳住用)!嗰時買,個BA俾咗支膠我用嚟"筆"cream,因為盒嘢太襟用,佢話直接用手拎唔衛生,我自己就會用個細盒"筆"開用,減少盒嘢接觸空氣!

男爵府

引用:Quote:原帖由+RyanloMama+於+12-10-17+發表

原帖由 minna00 於 12-10-17 發表
搞到我心思思想買添我之前未用過,如果我驚笠,應該試邊隻好d?
其實黎緊秋冬,我會建議你不妨買firming 果隻,如果驚笠,你可以按完之後,等一陣用紙巾抹走多餘的,再用濕毛巾印下塊面,就會吾笠,然後上晚霜,起碼係乾燥天,可以用佢急救,水潤果隻留番夏天先試

男爵府

原帖由 minna00 於 12-10-17 發表
呢個mask幾$?
$560

別墅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:crystalcbh 的帖子

隻eye cream 係叫Revital Wrinklelife AA.

大宅

回覆 creamkkl 的帖子

shiseido 網唔見有?可唔可放幅圖睇下?how much?

別墅

引用:Revital+whitening+serum+AA+EX,+用左一星

原帖由 Seilunica 於 12-10-15 發表
Revital whitening serum AA EX, 用左一星期,同阿媽食飯,佢問我塊面搞乜來,靚咗咁多!

...
我想問幾時用? 用完爽膚水後用 還是揸完cream後用?

男爵府

引用:Quote:Seilunica+發表於+12-10-15+18:53+Re

原帖由 c.hutchson 於 12-10-17 發表
去唔去到暗瘡印 & 去黃呀??
how much??
Yes, very good!

男爵府

引用:Quote:原帖由+Seilunica+於+12-10-15+發表R

原帖由 鼠媽媽 於 12-10-17 發表
我想問幾時用? 用完爽膚水後用 還是揸完cream後用?
After toner, use 3 pumps to massage 1 min, then cream or milk.

別墅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:crystalcbh 的帖子

Crystalcbh, 支eye cream $690.

男爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:Shiseido有咩好用嘅products,有jm可介紹下嘛..

睫毛夾

男爵府

想問下, shiseido 呢條line有無話for 咩人用or咩年紀?仲有呢條line有咩特別, 咁貴唔貴?因為我想轉護膚品, 咁呢條line d cleansing, toner, cream o.k. ma? 唔好意思, 咁多問題. 仲有, 可以去邊度買? 專門店?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我都想知,網頁話 REVITAL 係抗衰老的, FUTURE SOLUTION 係極致護膚抗衰老的,咁 shiseido 仲有另外條line Cle de peau beaute又適合咩需要呢?

男爵府

回覆:Shiseido有咩好用嘅products,有jm可介紹下嘛..

精華 洗面(美白系列) 防曬都好用呀

別墅

引用:Quote:原帖由+鼠媽媽+於+12-10-17+發表我想

原帖由 Seilunica 於 12-10-17 發表
After toner, use 3 pumps to massage 1 min, then cream or milk.
我今天帶左佢回家了

男爵府

回覆:鼠媽媽 的帖子

複式洋房

有隻金色既防曬唔錯嫁

首頁

尾頁

跳至