跳至

首頁

尾頁

洋房

各位mama瘦番哂未呀?

我依然比生之前重多10磅,點算呢?D褲仲未著得落!

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 各位mama瘦番哂未呀?

10磅少問題啦~~~我生完兩件,如果要減番未生之前,仲有40磅要減,問你c未~~~~~~ :-( :-( :-( :-(
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

複式洋房

我一磅都冇減到....有冇好方法介紹 :-(

洋房

bbemily506,

唔知係咪因為我餵人奶,所以瘦得快少少lor!

大宅

NatNat豬 寫道:
我依然比生之前重多10磅,點算呢?D褲仲未著得落!

我同你一樣呀,生完之後不停食不停食呀~bb未滿月我就變回未有佢之前既磅數,但係因為勁食,而家肥過之前呀~死得~ :-(

大宅

我重輕過以前4磅

男爵府

我重要減多5~6磅先得, 10磅就fit喇
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

複式洋房

I am back to original lu.

禁止訪問

大宅

I still need to work harder on it. Still have 15 lbs to go. :-( :-( :-( :-(

民房

各位我都係12月生架, 唉 ! 仲有13磅係身呀, 唔知點解去到呢個磅數就停左,冇再瘦, 肥晒係上身, 下身已經可以著返以前的牛仔褲, 都唔知幾時先可以瘦呢???? 而家個身型好怪咁呀

侯爵府

好媽媽勳章

大家唔使心急,我減到o既話大家都會減倒傢喇,吃吃吃~~~
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

男爵府

我全身都好肥, 99都笑我係唔係有左? 一行街買衫有d自卑!

別墅

Still have 16lbs to go!! What shall I do ah? Only can wear some of my previous trousers!!

男爵府

I can't wear any previous trousers......... :-(

Cheriemama 寫道:
Still have 16lbs to go!! What shall I do ah? Only can wear some of my previous trousers!!

大宅

仲有廿磅要減, 全部衫都唔o岩 :-(

別墅

我都要減15lbs呀, 而家D褲都著唔到, 有方法請指教
ccee

複式洋房

仲肥過啱啱生完果陣. :-( :-( :-(

子爵府

ipchingyee 寫道:
仲有廿磅要減, 全部衫都唔o岩 :-(

ME TOO ~~~~~~~~~

子爵府

110-->155-->108

首頁

尾頁

跳至