想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

通常有左bb幾耐先check 到?

通常有左bb幾耐先check 到?

侯爵府

Re: 通常有左bb幾耐先check 到?

視付你個 cycle 喇, 我自己就 Day 27 就 check 到了. 因我 cycle 是 24-28日.

男爵府

咁我咪有機會食炸糊????我吾夠一個星期走去買捧捧驗,支捧捧話有喎!咁即係支捧捧搞錯左啦...
jjwmkk 寫道:
視付你個 cycle 喇, 我自己就 Day 27 就 check 到了. 因我 cycle 是 24-28日.
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

複式洋房

我個frd mm 遲左一個月,之後同曼黎check,有紅線係咪多數都中左~?

別墅

如果用捧捧check,係受精後14天會驗到,或月經該來而未來的那天驗都得。
咁你個朋友遲成個月多數中招啦﹗

複式洋房

中左招有咩要做?? 咩都唔識....??係咪要睇婦科果d 嫁? ?-( ?-(

大宅

當然要睇醫生CONFIRM啦。

首頁

尾頁

跳至